Informatii

Un consilier de dezvoltare personala bun

Perspectiva mea asupra unui consilier de dezvoltare personala bun

  • Un consilier de dezvoltare personala bun are o orientare teoretica sau, altfel spus, crede in ceva si are argumente care sustin credintele sale.
  • Un consilier de dezvoltare personala bun este constient de propriile sale valori . In acest sens este constient ca valorile sale sunt parte integranta din sistemul de valori a societatii din care face parte.
  • Un consilier de dezvoltare personala bun stie ca nu poate avea in orice situatie dreptate. El stie ca  ideile de corect sau gresit arata de fapt cine suntem noi si actioneaza cu respect fata de valorile altor oameni.
  • Un consilier de dezvoltare bun stie sa deschida o discutie despre alte valori si ,,moduri de a fi’’alternative.
  • Un consilier de dezvoltare bun stie ca urmarirea binelui si succesului nu trebuie facuta cu orice pret sau, ca iubirea apropelui se bazeaza pe respect, iar respectul permite celuilalt  ,,sa fie’’.
  • Un consilier de dezvoltare personala bun isi respecta si isi face cunoscute standardele personale, valorile!
  • In acord cu mine insumi,  in sedintele mele de consiliere, utilizez jocurile si exercitiile de rol si metaforice, tehnicile de relaxare(Theta Healing), astrologia, iar un rezultat bun presupune ca si clientul sa descopere ceva despre el insusi. Imi place atunci cand clientul uimit are constientizari despre cum este si actioneaza si despre consecintele actiunilor sale.

Gabriela Bumbac

Consilier de dezvoltare personala

Trainer dezvoltare personala si formator consilieri dezvoltare personala

Gabriela Bumbac

June 22nd, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =