Informatii

Terapia Theta

Terapia Theta

Despre Tratament Energetic si terapia Theta

Daca te-ai decis sa participi la o sedinta de Theta Healing, te rog sa citesti perspectiva noastra asupra lucrului cu energia .

TratamentEnergetic este un concept care are la baza cateva idei simple cum ar fi:


  • Energia sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor.
  • Poate fi transmisa prin atingere sau la distanta instantaneu.
  • Toata lumea poate sa faca acest lucru. Pentru rezultate bune aveti nevoie de antrenament.
  • Energia focalizata, cumulata si dirijata,  poate modifica structura materiei.
  • Tehnicile utilizate in sedintele Theta Healing : relaxarea, stimularea, energizarea, meditatia, imaginatia, vizualizarea, exercitiile, procesarea convingerilor limitative, dialogul.
  • Cauzele problemelor sunt: gandirea noastra, influienta mediului exterior, destinul nostru. 
  • Problemele noastre nerezolvate genereaza blocaje in curgerea libera a energiei cu efecte in viata noastra pe multiple planuri: sanatate, finante, probleme de cuplu si afaceri.
  • Tehnicile utilizate urmaresc re-stabilirea echilibrului interior, identificarea blocajelor, a convingerilor noastre limitative, constientizarea problemelor, dar si sustinerea energetica in perioade dificile, aglomerate, cu efort intelectual si fizic mare (examene,procese,boli,decese..etc).


Somnul si activitatea mentala

Exista 3 stari de activitate cerebrala distincte:

Veghe

Somn lent

Somn REM

Elementul central al tehnicii Theta este de fapt, o stare cat se poate de fiziologica, pe care organismul nostru o acceseaza in timpul unei zile, de mai multe ori. In perioadele de somn REM, noi accesam frecventa Theta, inconstient iar organismul nostru are parte de o refacere profunda si de o crestere a fluxului sanguin in creier, mult peste nivelul starii de veghe.

Studiile arata ca in timpul somnului REM suntem intr-o stare ridicata de trezire interioara, ce seamana mai mult cu starea de veghe decat cu somnul. lent.

Deci, starea Theta nu este nici somn nici veghe!

Sursa bolilor si problemelor noastre se afla, de cele mai multe ori, intr-o zona inaccesibila noua. Cea mai mare parte din memoria pe termen lung se afla in aceste zone inaccesible starilor de veghe.

In timpul sedintelor Theta, terapeutul acceseaza frecventa theta cu o intentie bine stabilita si astfel, pe langa starea de calm si detasare caracteristica, se poate influienta transferul energo-informational dintre constient spre inconstient si invers

In timpul sedintelor theta, subconstientul pacientului devine receptiv la  informatiile de vindecare, lansate de terapeut si pot fi receptate informatii importante despre problema pacientului, dar nu este obligatoriu.

Un Theta Healer antrenat acceseaza cu usurinta frecventa Theta, insa de cele mai multe ori folosim si o muzica specifica.

Cine sunt cei care apeleaza la Theta Healing:

Cei care au un diagnostic medical precis si care pe langa tratamentul prescris de medicul alopat apeleaza si la terapii energetice pentru accelerarea procesului de vindecare;

Cei care trec prin perioade de efort sustinut, examene, pierderea unei fiinte dragi, schimbari diverse, anxietate, diverse blocaje emotionale si mentale;

Cei care doresc sa-si mentina starea da sanatate, prin stimularea sistemului imunitar;

Cei care doresc sa faca schimbari in viata de zi cu zi, dar nu stiu de unde sa inceapa.

,,Într-o persoană care este deschisă experienţelor, fiecare stimul se transmite liber prin sistemul nervos, fără să fie distorsionat de vreun proces de apărare.”Rogers

Fiecare om este strabatut de un flux energetic si informational, sau mai simplu spus este ,,legat la cer si la Pamant”. Modificarea acestui flux creeaza probleme atat la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.

In timpul unei sedinte Theta ne putem concentra doar asupra unei probleme.

Prima sedinta de Theta Healing consta identificarea problemei , stabilirea unui obiectiv , numarul de sedinte, sau dupa caz optarea pentru un abonament. Tratamentul Theta se incepe chiar de la prima sedinta.

Exemple de probleme si obiective stabilite:

Am urmatorul diagnostic………..si as dori sa ma implic in vindecarea mea prin aceasta metoda non-invaziva.

Trec printr-o perioada grea si am nevoie sa cresc capacitatea energetica a organismului.

Ma simt nelinistit si stresat, am nevoie de o stare profunda de relaxare .

Am examene sau trec prin schimbari majore si vreau sa cresc capacitatea energetica a organismului meu.

Racesc des si am nevoie de o fortificare a organismului.

etc

Ce vei simti?

In timpul sedintelor de Theta Healing vei simti o stare de relaxare profunda, unii oameni pot si adormi.

Terapia se face la cabinet, pe scaun cu mainile terapeutului pe umerii pacientului sau la distanta pe baza unei fotografii si a numelui mic.

Dupa sedintele de Theta, pacientii ne-au marturisit ca se simt linistiti, ca au luat decizii mai bune, ca viata lor s-a ameliorat, iar altii ca problema a disparut .

Te asteptam cu drag!

Citeste AICI si despre cursurile noastre

Click AICI pentru serviciile noastre

Gabriela Bumbac

May 18th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =