Informatii

INITIERE IN CMA

Atelier pentru dezvoltare personală- Initiere in carduri metaforice asociative

Cardurile metaforice sunt un instrument puternic utilizat  în dezvoltarea proprie,  dar și în dezvoltarea altor oameni, în  consilieri,  sedinte de coaching, în diverse cursuri…etc.  CMA  facilitează autocunoașterea, comunicarea, dezvoltă creativitatea, exprimarea emoțională, facilitează relațiile interumane .

Personal mie imi plac foarte mult, si le folosesc des in sedintele de consiliere, pentru momentele de AHA la care asist, pentru ca ma surprind de fiecare data cu noi nuante, noi perspective!

Cui se adresează?

Atelierul se adresează atât specialiștilor din domeniul dezvoltării personale, consilierilor, trainerilor,  dar și celor interesați să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți, părinților, educatorilor, celor care doresc să-și crească gradul de autonomie, să se conecteze cu sinele lor mai profund, terapeuților..Cardurile metaforice favorizeaza dezvoltarea gandirii creative, atat de utila in ziua de azi! Oricine poate participa, nu necesita studii speciale!

Cât durează?

1 sesiune de 2-3 ore

Ce vom face?

o   Noțiuni introductive în tehnica cu CMA

o   Proiecția, asocierile, întrebările

o   Exercițiu de acomodare

o   Exerciții ce vizează autocunoașterea

o   Exerciții de dezvoltarea creativității

o   Exerciții de proiectare și modelare a viitorului

Ce vei obține?

Cursul propriu-zis si certificatul de inițiere în carduri metaforice . Puteti folosi ceea ce ati invatat cu prietenii sau cu clientii vostri.

Unde?

Atelierul va avea loc  online, pe platforma skype.

Înscrierea se face simplu pe email sau sms, după cum preferi. Vei primi în cel mai scurt timp informațiile legate de plata, iar după efectuarea acesteia, link-ul de conectare la platforma skype.Daca doriti factura specificati acest lucru.

Investiția: 250 ron

Reduceri:

doar 100 ron platesc persoanele care doresc sa repete cursul.

Pentru grupuri:

La 4 persoane inscrise, 1 persoana gratis.

Initierea se poate face si individual, intr-o singura sesiune de formare, cu programare si costa tot 250 ron. Certificatul de participare se va trimite prin email.

certificat initiere carduri metaforice

Facilitator: Gabriela Bumbac

Consilier pentru dezvoltare personală, formator, cu o experienta de 3 ani in utilizarea cardurilor la cabinet.

Email: tratament.energetic@yahoo.com     Tel: 0744353949

Va așteptam cu drag!


Ce spun cei care au facut workshopul: – Workshopul ,, Initiere in CMA” mi-a aratat ca indiferent de varsta, de profesie sau de experimenta de viata, cresterea personala este continua, limitele putand fi puse numai de defectele noastre pe care nu le cunoastem, nu vrem sa stim de ele, sau ne este lene sa facem ceva cu ele. Condus cu profesionalism si daruire, jocul poate deveni o unealta foarte eficienta de descoperire incitanta, placuta si inovatoare a unor laturi ale caracterului fiecaruia care raman mascate si bine ascunse prin tehnici obisnuite. Jocul te determina sa te deschizi, sa renunti la conveniente si sa fi tu insuti fara masca sociala pe care o abordam fiecare in mod curent. Va multumesc ca destinul a facut sa ne intalnim  si sa petrecem o dupa amiaza placuta si valoroasa impreuna. Dumnezeu sa va binecuvanteze!Carmen si Sabina  ,Workshop-ul  Initiere in CMA m-a ajutat sa realizez diferenta dintre ce credeam eu despre lucruri si adevarul care se ascundea in subconstientul meu.M-a ajutat sa ma eliberez.Recomand cu caldura acest workshop ,care ne ajuta sa ne cunoastem adevaratul Eu’’Andra-Ioana Baciu-Bucuresti

,,Este un joc captivant din care afli lucruri noi despre tine.Recomand celor care doresc sa se cunoasca mai bine,sa se accepte, sa schimbe lucruri

(daca considera),sa se distreze.Este un joc inteligent si captivant!’’Raluca-Bucuresti

,,M-am regasit in fiecare carte si la finalul jocului ,prin haz,voie buna si atingerea magica a Gabrielei,mi-am inteles drumul.”Alina -Bucuresti

Acceseaza aici GALERIA FOTO

Cum te inscrii? CLICK AICI pentru detalii


Constact:

tel:0744353949

email:tratament.energetic@yahoo.com

Gabriela Bumbac

April 28th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 12 =