Articole

Interviu cu dr. Mircea Ioan Popa-instructor Theta Healing


www.tratamentenergetic.ro

1. Pentru că în viaţă întotdeauna e vorba despre omul din spatele numelui, cine este Mircea Ioan Popa dincolo de doctorul neurochirurg şi de cursurile de Theta Healing?

R. Un om ca toti ceilalti, care in anumite etape ale vietii a avut de facut alegeri, a avut de infruntat multe consecinte ale alegerilor facute. Sunt un Capricorn care a trebuit si trebuie in continuare sa munceasca din greu pentru fiecare lucru obtinut, dar in schimb am venit in aceasta viata cu libertatea de a face schimbari cu usurinta atunci cand a fost nevoie. Am avut si am tot timpul multe intrebari vis a vis de tot ce inseamna viata si de accea am fost tot timpul un cautator, si nu doar atat, ci am  facut imediat si corectiile corespunzatoare noii intelegeri. Nu sunt “un om de success”conform standardelor societatii, ci mai degraba un non-conformist care a iesit din toate dogmele care mi-au marcat viata ( medicina alopata, ortodoxism). Sunt un om care priveste doar in sus sau in jos, dar niciodata in urma.

2. Cineva se poate întreba şi de bună seamă de ce un neurochirurg renunţă la meseria pe care o practică timp îndelungat şi alege „chirurgia energetică a sufletului”. Ce s-a schimbat în interior pentru a face această alegere?

R. Multi s-au intrebat si se intreaba, dar raspunsul meu este simplu. Este o lege a Universului: “Pentru fiecare lucru exista un timp potrivit”.Atunci cand vocea sufletului, intuitia, se face auzita, ascult-o ! Asa si eu. Simteam ca trebuie sa fac o schimbare si am facut-o, lucru care mi-a adus o mare liniste interioara. Cunostintele si experienta din medicina alopata imi sunt de mare folos in aceasta noua tehnica unde pot sa intervin holistic, asupra intregului ,corp-minte-suflet. Pot spune ca eram omul „ normal – obisnuit „  care nu traieste deplin viata sa,ci eram omul care o „supravietuieste”. A aparut sentimentul ca ceva „nu ajunge”, dar nu puteam sa spun ceva concret; este ceva vag si neclar, ceva ce n-are o forma materiala. Asa ca am decis sa-mi ascult intuitia, sa am incredere in ea, desi pe termen scurt nu stiam ce se va intampla. Dar s-a vazut pe termen mediu……

3. Sunt oameni cărora practica Theta Healing le schimbă viaţa. Aveţi câteva sau un exemplu practic ale unor asemenea transformări sau vindecări?

R.  O, da. Sunt foarte multe cazuri rezolvate. Bineinteles ca aceasta tehnica nu este un panaceu universal.Nu toate cazurile se vindeca si asta nu pentru ca tehnica este limitata , ci pentru ca pacientii nu pot sau nu vor sa faca schimbarile ce se impun in viata lor ca sa se elimine si cauza afectiunii.Orice boala are ca si cauza un anumit mod de gandire, o anumita convingere limitativa. Atata timp cat aceste cauze nu sunt eliminate, vindecarea intarzie sau nu apare. La cursul meu pot fi vazuti oameni care vin sa repete cursul si care atunci cand au venit prima data aveau afectiuni incurabile, netratabile in medicina alopata. Am sa va dau 2 exemple de afectiuni grave. F.M de 55 ani, a venit cu un cancer de san cu metastaze pulmonare si osoase. Dupa 6 luni de tratament, este complet vindecata, vindecare confirmata prin metode alopate. D.S de 39 ani, in 2010 avea Hepatita tip C, programata pentru interferon, de un an este vindecat, confirmare prin laborator alopat. Pentru afectiuni neletale, lista este foarte lunga.

4. Care este calitatea cea mai de preţ pe care aţi recomanda-o cuiva care vine şi întreabă despre o viaţă mai bună, mai uşoară? Sau ce ar trebui să găsească în ei ca să ajungă să trăiască mai din plin?

R. Viata pe care o avem noi este rezultatul alegerilor pe care le face fiecare in fiecare moment al vietii noastre. Aceasta alegere este determinata de interactiunea dintre vocea sufletului ( intuitia) si ego-ul nostru. Daca avem un ego mare, puternic, atunci alegerea este a ego-ului si ea este o alegere (o viziune) pe termen scurt. Pe termen mediu sau lung , aceasta alegere care pe moment este formidabila, ne va crea o stare de suferinta. Daca ego-ul este mic sau inexistent, atunci alegerea va fi facuta conform dorintei sufletului, el fiind cel care stie ce experiente a ales pentru aceasta viata. Deci cea mai de pret calitate  este “ renuntarea la ego”. Acest lucru este posibil” invatand iubirea”.

Curs Theta Healing Baza Brasov:

http://tratamentenergetic.ro/index.php/event/28-30-iunie-theta-healing-baza-brasov/

Curs Theta Healing Baza Craiova:

http://tratamentenergetic.ro/index.php/event/5-7-iulie-craiova-theta-healing-baza/

Gabriela Bumbac

June 20th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 6 =