Informatii

Despre Theta Healing


       Tehnica Theta Healing este o tehnică antică , holistică, adusă în zilele noastre de o americancă nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

ThetaHealing este o metoda de relaxare profundă, în care creierul emite preponderent unde theta.

Frecventa Theta este starea in care activitatea creierului este redusa până aproape de momentul somnului, starea in care receptivitatea este crescută,in care apar flash-uri ce se asemănă cu visele, inspiraţie şi amintiri de mult uitate.Este o stare de meditatie profunda.


In starea Theta  simţi că mintea ta se expandează,dincolo de graniţele corpului tău.

Theta este starea ce ne permite accesarea subconştientului,identificarea convingerilor distructive şi de aceea poate fi folosita cu succes in atingerea obiectivelor atat in plan personal si profesional.

Este o stare a învăţării supreme, a reprogramării propriei minţi, a amintirii viselor şi a auto-hipnotizării.Starea Theta  a fost îndentificată ca una din portile către învăţare şi memorie.Aceasta , creşte creativitatea, reduce stresul, trezeşte întuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale

Undele Theta se întind între 4 şi 7 Hz.

Pe aceasta frecventa ,omul face o conexiune cu  Energia Universală sau Sursa Creatoare, si poate  sa devina co-creator şi martor al unui proces de evoluţie şi vindecare.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregatiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.

Theta Healing lucrează pe toate nivelurile: fizic,emoţional,mental şi spiritual, prin identificarea  obstacolelor care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.

Convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum şi toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere.

Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, încluzand: cariera, relaţii, finanţe, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.

Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnică ,cu ajutorul careia iţi poti schimba convingerile, aşa cum îţi dictează conştiinţa.
Theta Healing îţi permite să identifici rapid blocajele şi să reprogramezi mintea.

În loc să te învârţi în cerc ASTEPTÂND ceva, învaţă-ţi subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru – şi atrage acea energie în viata ta!


Mulţi dintre noi, adesea, trebuie să înfruntăm provocări în propriile noastre vieţi, limitari  fizice, emoţionale sau ambele.
Îndiferent de cât sunt de mari sau de mici aceste provocări putem spune cu certitudine:

calitatea vieţii noastre se poate  îmbunătăţi!

Folosindu-ne de conexiunea cu straturile mult mai profunde ale fiintei noastre, putem conştientiza cauza problemei noastre  si sa identificam cai de a ne alina,accepta si vindeca acele parti din noi insine .

Cel mai bun si mai rapid mod pentru a îmbunătăţi viaţa ta este această tehnică minunata numită Theta Healing.


Gabriela Bumbac

May 4th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =