Informatii

Despre sedinta de consiliere pentru dezvoltare personala

R: Ce se face intr-o sedinta de dezvoltare personala?

GB: Pornim de la ce il intereseaza pe client, desigur. Din practica mea, am observat ca exista oameni interesati de propria dezvoltare si oameni cu probleme concrete, cum ar fi blocaje in viata personala si profesionala, in relatii..etc. Pentru cei curiosi, interesati de propria dezvoltare, am pregatit un set de jocuri si exercitii astfel incat, la sfarsitul sedintelor, omul sa afle lucruri despre el insusi.

R: Dar cu cei care au o problema concreta, cum procedati?

GB: Impreuna cu clientul definim concret problema si facem un plan, setam un obiectiv, pentru a gasi solutia problemei. Insist foarte mult pe gasirea a cel putin 3 solutii, pentru mai multe fexibilitate in viata noastra.

R: Vin si oameni care vor doar sa se dezvolte personal?

GB: Da. Am avut cativa. In acest caz, am pregatite o serie de 10 sedinte cu tehnici si exercitii, la sfarsitul carora vom trage cateva concluzii.

R: Ce tehnici si metode folositi?

GB: Folosesc foarte multe tehnici si exercitii, insa cele preferate de mine si cu care eu m-am dezvoltat in ultimii 10 ani, sunt cardurile asociative, astrologia si Theta Healing. Spre exemplu, folosesc  pentru dezvoltarea inteligentei emotionale exercitii si jocuri, cardurile asociative pentru stimularea gandirii creative si gasirea de solutii noi, astrologia pentru scopul vietii, Theta Healing-ul pentru tehnicile de relaxare, identificare de convingeri limitative, descarcare de programe..etc

R: Ce considerati a fi o consiliere de succes?

GB: Succesul il masor prin informatiile noi pe care clientul le obtine despre el, il masor prin constientizarea acestuia ca exista posibilitatea de a actiona alternativ, descoperirea de potentiale noi ce se cer explorate.  Desigur, sunt clienti care vor doar sa vorbeasca, sa se descarce si in acest caz, succesul se masoara prin starea de usurare pe care clientul o simte atunci cand pleaca.

R: Unde au loc sedintele?

GB:Sedintele au loc la cabinet,  telefon, skype, intr-o cafenea, cum stabilim de comun acord.

R:Va multumesc foarte mult pentru informatiile oferite! Sigur ne vom mai revedea si pentru alte informatii.

GB: Va mai astept !O zi frumoasa!

Gabriela Bumbac

September 6th, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 17 =