Articole

Cursuri online prin email

Buna ziua dragilor!

La vremuri noi, abordari noi!

Echipa noastra de traineri a pregatit pentru voi, câteva mini-cursuri pentru dezvoltare personală ce vor fi livrate prin email. Cursurile sunt sintetice si schematice pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra subiectului discutat. Fiecare curs costă 75 ron si va fi livrat intr-un singur email. Cursurile se adreseaza acelora care doresc un progres real in viata, dar nu au timp sa-si faca propria cercetare, sau sa participle la cursuri de lunga durata

  1. Cum să-ți setezi singur și corect un obiectiv.

Vrei să fii mai organizat, vrei să îți realizezi visele, vrei să știi cum să îți faci un plan concret, pas-cu-pas, sa-ti pui intrebarile potrivite,  învață cum să-ți setezi  singur și corect un obiectiv.  Folosind schema oferita de noi iti va fi mult mai usor sa reusesti! Suntem gata sa-ti livram pe email toți pașii necesari pentru că proiectele tale să prindă viață.

  • Ancorarea

Ai probleme cu emoțiile, vrei să știi cum să ți le gestionezi mai bine, vrei să accesezi o anumită stare atunci când ai nevoie? Invață să îți faci singur o ancorare și astfel, emoțiile tale să te ajute, în loc să te blocheze! Emoțiile noastre sunt cea mai importantă resursă de energie! Învață să le folosești cu cap!

  • Curs inteligență emoțională.

Vrei să știi exact la ce se referă inteligență emoțională? Vrei ca si emotiile tale sa lucreze in favoarea ta? Esti emotiv? Esti impulsiv?  Vrei sa-i ajuti pe ceilalti si nu stii cum,  atunci acest curs este pentru tine!  Cursul iti prezinta o imagine de ansamblu asupra inteligentei emotionale.

Cum comand?

  1. Achita cursul dorit in contul de mai jos:

Sc Life & Live Events srl (! unele banci nu accepta semnul &)

CUI:34193631

RO77BTRLRONCRT0289532601  

  • Trimite sms la numarul 0744353949 cu textul achitat curs: Setare de obiective/ Ancorarea/Inteligenta emotionala si in maxim 3 zile de la data platii, vei primi pe email cursul.

Multumim si sa va fie de folos!

Echipa Tratament Energetic

Gabriela Bumbac

November 24th, 2020

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =