Cursuri ANC

CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA


Curs acreditat ANC-certificat recunoscut de Ministerul Muncii   COD COR 242324

Examenul consta intr-un test grila si o mini-sedinta de consiliere in fata comisiei desemnate de ANC, formata din 2 specialisti.

 De ce sa faci cursul de Consilier dezvoltare personala?

Pentru ca:

 • poti sa iti deschizi propriul tau cabinet de consiliere;
 • este o diploma recunoscuta atat in Romania cat si la nivel  European;
 • iti poti valorifica experienta anterioara oferind consiliere celor care doresc sa urmeze aceeasi cale ca si tine;
 • poti benefecia de oportunitati noi de angajare/colaborare in cadrul scolilor,gradinitelor,spitalelor;
 • poti sa te dezvolti in plan personal, te poti reinventa;
 • poti sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur;
 • acest curs iti oferă strategii simple si eficiente,pe care le poti aplica rapid fara să urmezi studii de lunga durata si costisitoare;
 • este o diploma pe care este bine sa o ai, o poti folosi oricand doresti.

Cui i se adreseaza cursul de Consilier de dezvoltare personala?

 Persoanelor care au studii superioare,indiferent de domeniul de activitate și doresc o activitate independentă în calitate de consilier, în propriul cabinet sau ca angajat al unei companii.

Ce cuprinde cursul?

Povestea, contextul si practicarea consilierii de dezvoltare personala

Atitudinea omului dezvoltat personal

Teorii aplicabile in dezvoltarea personala

Repere exterioare, interioare ale activitatii de consiliere

Marketingul serviciilor de consiliere

Stilul consilierului de dezvoltare personala

Obiective,metode si sedinta de consiliere

Exercitii, jocuri, tehnici utile in activitatea consilierului


Promisiunea si misiunea este ca la sfarsitul cursului te vei simti pregatit sa iti incepi activitatea de consiliere independent sau angajat,dupa cum preferi.

Trainer: Gabriela Bumbac-formator de formatori si consilieri de dezvoltare personala din 2014,cu o activitate bogata in sustinerea de cursuri si workshopuri,creatoarea programului de dezvoltare personala prin joc,,START JOC’’.Trainerul practica consilierea de dezvoltare personala din 2015.

Documente necesare  înscrierii la Cursul de Consilier dezvoltare personala:

 • copie carte identitate;
 • copie diplomă de licență;
 • copie certificat de naștere;
 • copie certificat căsătorie sau hotărâre de divorț (dacă este cazul schimbării numelui);

Toate copiile după acte vor fi semnate și notate cu mențiunea”CONFORM CU ORIGINALUL”. Pentru  grupuri formate, in orice oras, ne auzim la telefon.

Inscrierea la curs se face prin achitarea integrală a taxei sau a unui avans de 200 lei care reprezintă rezervarea fermă a locului. Avansul de 200 lei este nereturnabil în cazul în care vă anulați participarea.

 • Pentru cei care nu doresc certificatul ANC, vor primi un certificat de participare, emis de firma noastra,care are valoare la CV-ul dvs., cursul costa 600 ron.  

În taxa de curs sunt incluse: activitatea de formare, activitățile practice, suportul de curs,  fișele de lucru, examinarea, certificatul ANC. La sfarsitul cursului, la cerere, primiti  adeverinta ca ati absolvit cursul si in aproximativ 2-4 sapatamani si certificatul ANC care arata ca cel de mai jos:

  

MA INSCRIU LA CURS-CLICK AICI

Ce spun cei care au facut cursul?

,, Multumesc mult pt curs. A fost f interesant si chiar am invatat lucruri f folositoare si abordari noi. Imi place si stilul de predare, asa ca voi reveni cu drag si la alte cursuri sau ateliere si te voi si recomanda cu mare incredere.”
Corina, profesor-Bucuresti

,, Iti multumesc inca o data pentru toate informatiile si deschiderea,a fost un curs surprinzator,ai facut sa para usor un proces care este cel putin provocator si asta e meritul experientei tale.Ma bucur ca te ai aratat asa flexibila si ai impartasit cu noi din propria istorie :)”Oana-Diana, Iasi

,,Formarea alaturi de Gabriela Bumbac a fost o experienta cu totul inedita pentru mine si pot spune cu inima pe inima ca a intrecut asteptarile mele. Atentia speciala acordata aspectelor practice ale activitatii consilierului pentru dezvoltare personala si aplecarea asupra dinamicii relatiei client – consilier s-au impus drept puncte forte ale formarii. In plus, cursul tiparit a reprezentat o surpriza foarte placuta – informatii pertinente, de actualitate, minutiozitate privind conceptele cheie si, in acelasi timp, concizie. Nu in cele din urma, Gabriela este o persoana foarte agreabila, iar ca trainer a dovedit ca este foarte bine pregatita si cu un vadit simt pedagogic in structurarea acestei formari pe care o recomand cu drag. ”(Oana S., economist licentiat)

  “M-am inscris la cursul pentru consilier de dezvoltare personala cu gandul ca daca vreodata doresc sa fac cu acte in regula ceea ce fac cu pasiune de ani de zile pentru cei dragi mie, prieteni sau apropiati, sa am si diploma care sa ateste ca stiu sa ajut “ca la carte” persoanele aflate in impas emotional sau situatii dificile.

De ani de zile studiez, citesc aproape obsesiv doar carti din domeniu si evident aveam impresia ca stiu exact ce sa spun unui prieten ca sa iasa din orice stituatie sau trauma emotionala. ….

Si totusi… am realizat ca nu invatasem ceva esential chiar pentru cei pe care ma zbateam sa ii ajut….si anume ca ei nu sunt eu,….si prin urmare nu puteam sa le tot spun ce trebuie sa faca, ce as face eu….. pentru ca ei au puterea lor, reactia lor, intelegerea lor, trairea lor..

Lucrand cu Gabriela am inteles ca noi cei care dorim sa fim consilieri de dezvoltare personala e bine sa ii creditam pe cei pe care dorim sa ii ajutam si sa le acceptam trairile si emotiile.

Si poate, inainte de toate, am invatat ca au nevoie sa fie cu adevarat ascultati.

Sunt lucruri care par banale, parca ca le stim cu totii, dar de fapt nu le aplicam decat daca cineva ne ajuta sa intelegem cat de importante sunt.

Cu siguranta invatarea atitudinilor adecvate si corecte in consiliere e definitorie, va face diferenta intre un efort urias al meu sa mut muntii din loc pentru celalalt si faptul ca il pot determina sa isi cunoasca puterea si sa faca el singur asta…

Fara notiunile de baza de la curs ramaneam doar un prieten care da sfaturi la nevoie…..”

Corina,Bucuresti

Va scriu in primul rand pentru ca sa va multumesc  pentru tot ce ne-ati invatat la Cursul de consilier de dezvoltare personala. Eu sunt coplesita!Desi  am avut asteptari  mari  de la acest curs , va felicit, pentru ca pot sa spun cu mana pe inima  ca acest curs tinut de dumneavoastra,doamna Gabriela Bumbac , mi-a depasit cu mult toate asteptarile .Cu toate ca fac consiliere, ca medic, de 28 de ani,acest curs  m-a ajutat sa ma cunosc pe mine in primul rand , iar in al doilea  rand m-a invatat sa -mi ajut pacientii sa se cunoasca pe ei , sa-si descopere potentialul si sa  gaseasca cauzele problemelor din viata lor .Un curs exceptional ,predat minunat cu mult suflet si daruire . “VA MULTUMESC DIN SUFLET !

Cu drag ,stima si respect dr.Aida Nicolae

MA INSCRIU LA CURS-CLICK AICI

Photo cursuri AICI


-Pentru plata integrala si anticipata, cel putin cu 15 zile calendaristice inainte de inceperea cursului, cursul costa 1000 ron.Reducerile nu se cumuleaza!Pentru organizatorii de cursuri, va rog sa retineti ca grupa minima trebuie formata cu cel putin 2 saptamani inainte de data inceperii cursului(curs autorizat ANC).

Pentru alte detalii va rog sa ma sunati la telefon 0744353949.

Atentie!Trainerul isi rezerva dreptul de a modifica programul cursului,justificat si in timp util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − four =