Theta Healing

Vizualizarea în tehnica Theta Healing (vindecare în unde theta)

Fiecare vizualizează. Anumite persoane gândesc că asta înseamnă să vezi în spatele pleoapelor. Acest lucru este greşit. Locul unde se vor “vedea” vizualizarile este acelaşi loc unde revedem amintirile noastre. Totodată anumite persoane numesc aceasta “a simți”. O persoană poate spune “simt o pată pe ficatul tau” . Aceasta este o formă de vizualizare şi ar fi bine ca oamenii sa dezvolte această abilitate. Adesea, persoanele confunda între “a simti” şi a vedea. Daca simţiţi o culoare verde, atunci vizualizaţi.Vizualizarea este o acţiune pe care o facem în fiecare moment al zilei. 90% din impulsurile senzoriale ale creierului sunt vizuale, asa cum tot vizuale sunt cel putin jumătate din amintirile noastre.

Planificăm şi ne conducem viaţa potrivit imaginilor furnizate de “ochii minţii”. Vizualizăm în mod constant chiar dacă suntem constienţi sau nu. Această activitate are un rol foarte important în viata fiecăruia. Când stabiliţi o destinţtie care este familiară sau nu, mintea voastra îşi imaginează drumul şi locul. Inainte de a ajunge într-un loc în care nu a-ţi mai fost, întâi planificaţi drumul. Cum? Utilizând imaginaţia voastră. Utilizaţi abilităţile de vizualizare. Dacă cineva va cere indicaţii cum să ajungă într-un anumit loc, descrieţi drumul de parcurs, în timp ce îl vizualizaţi în imaginaţia voastră.

Când hotarâţi să tundeţi iarba, să pregatiţi cina, să cumparati o rochie nouă, să povestiţi o glumă sau un film, imaginaţia voastră şi vizualizarea intră în joc.” Ochiul minţii’’ este în mişcare constantă.

IMAGINAŢIA NAŞTE CREAŢIE. Dăm ca exemplu “visarea cu ochii deschişi”. Ne imaginăm scene şi acţiuni dintr-un film în mintea noastră. În momentul în care visăm cu ochii deschişi, pentru noi acel vis devine real. Dacă repetăm acelaşi vis cu ochii deschişi pentru o perioadă de timp, aceasta va deveni o obisnuinţă. Putem să începem să credem şi să-l acceptăm ca real, în special când intervin emoţii puternice. A te aştepta ca viziunea să devină realitate e mult mai mult decat un simplu act de vizualizare. E actul de creatie.

A DECIDE CEVA CARE VREM INTR-ADEVĂR SĂ SE ÎNTÂMPLE ŞI VIZUALIZÂNDU-L CU CONCENTRARE, CREDINTĂ SI DORINŢĂ, ACEASTA VA FACE SĂ INTRE ÎN ACŢIUNE O MARE PUTERE. Crearea realităţii prin vizualizare este un proces natural pe care noi toţi îl utilizăm inconştient. Şi gândurile care ne trec prin minte crează viaţa noastră. E doar perceptia imaginaţiei şi a realitaţii care crează confuziiîin anumite persoane. Imaginea pe care o vedeţi cu ochiul minţii când vizualizaţi un apus, o noapte instelată, sau amintirea unui eveniment trecut este acelaşi instrument mental utilizat în THETA HEALING. Închideţi ochii şi “priviţi “ panorama unui loc natural. E în acelaşi loc unde vedem interiorul corpului în timp ce ne proiectăm conştiinţa cu comandă. Pe masură ce practicaţi şi deveniţi experţi în această abilitate, o utilizaţi pentru a vedea în corp şi pentru a percepe dificultăţile persoanei pe care o “citiţi” în orice sector al vieţii sale. Acest lucru vă va transforma într-un instrument al Creatorului. Dezvoltarea vizualizării e simplă , odată ce v-aţi familiarizat cu această abilitate. Practicând această tehnică, toate abilităţile intuitive se vor dezvolta. Abilitatea de a percepe, de a auzi, de a vizualiza se va dezvolta în sincronicitate una cu cealaltă. Creierul este ca un muschi . Cu cat îl dezvoltăm mai mult, cu atât devine mai bun. Cu cât ne conectăm mai mult cu Creatorul, vom deveni mai buni în a vedea în interiorul corpului, în a face vindecări şi în a observa. Odată CONECTAŢI CU CREATORUL, IMAGINAŢIA DEVINE REALĂ.

Nu există incapacitate de vizualizare . Când efectuaţi o vizualizare îndepărtată în corpul unei persoane şi aveţi dificultăţi de vizualizare, aceasta însemna că sunteţi prea aproape sau prea departe de zona pe care o observaţi. Miscaţi-vă mintea ca obiectivul unui aparat de fotografiat apropiindu-vă sau îndepartându-vă pentru a vedea zona cu mai multă claritate. A cunoaşte anatomia umană poate reduce confuzia în ceea ce observam în corp . Familiarizarea cu anatomia umană nu trebuie să dea minţii voastre o scuză a incapacităţii de a vedea în regatul interior al corpului uman.

În calitate de practicanţi este important să înveţi abilitatea de vizualizare pentru a aduce Vindecări în realitate. Observaţi vindecarea.

admin

October 25th, 2013

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 8 =