Consultatii si Tratamente Theta Healing

Vieti anterioare

Vieti anterioare

Vieti anterioare: 7 semne ca sufletul tau s-a reincarnat si in alte timpuri

“Sunt sigur ca am mai fost de mii de ori inainte exact asa cum sunt in acest moment si la fel sper sa ma mai intorc de mii de ori de acum inainte.” Goethe

 Observam principiul reincarnarii oriunde in viata noastra, de la ciclul repetitiv al zilei si al noptii pana la miscarile Soarelui si ale Lunii. Descoperim, de asemenea, principiul reincarnarii reflectat si in alte aspecte: o planta creste, moare, isi lasa samanata in mijlocul pamantului, apoi incolteste iar si o noua viata se naste din nou.

Reincarnarea sau renasterea energiei si a vietii se reflecta in toate aspectele vietii noastre. Poate tocmai de aceea, multi oameni inteleg conceptul de “reincarnare” mai mult la nivel intuitiv decat rational. Observam cu totii ca vietile noastre urmeaza un tipar fundamental: schimbare, crestere, transformare si evolutie.

Cunoscut drept “metempsihoza” sau “transmigrare”, reincarnarea si conceptul de “viata anterioara” exista de mii se ani, inca din vremea vechilor celti, a Greciei si a Indiei Antice. In zilele noastre, aproape 51% din populatia lumii crede intr-o oarecare forma de viata dupa moarte.

Una dintre cele mai puternice convingeri pe care multi o oameni o au despre reincarnare este aceea ca au mai trait si alte vieti decat aceasta si, unii dintre ei, chiar isi aduc aminte franturi din aceste vieti. Astfel, multi au tendinta de a identifica aceste vieti trecute sau eu-uri trecute cu extensii ale Sinelui lor.

7 semne ca sufletul tau s-a reincarnat si in alte timpuri

In momentul in care intelegem “reincarnarea” drept un pas inainte pe care sufletul nostru il face in procesul evolutiei sale, inseamna ca am experimentat diferite situatii care reflecta energia sufletului nostru.

Unii oameni considera ca multe dintre caracteristicile noastre personale, experientele si capacitatile noastre reflecta o parte din vietile pe care le-am mai trait inainte pe Pamant. De asemenea, cu cat ne reincarnam de mai multe ori, cu atat suntem mai talentati in anumite aspecte ale vietii sau suntem mai predispusi la experiente spirituale.

Adevarul este ca toti ne-am reincarnat, insa unii dintre noi au trecut prin acest ciclu de mai multe ori decat ceilalti si putem experimenta urmatoarele caracteristici:

  1. Vise repetitive

Visele reflecta mintea inconstienta. Desi acestea pot avea de-a face cu diferite traume, frici sau probleme carora creierul tau incearca sa le gaseasca solutii (“treburi netreminate”), visele repetitive pot fi si rezultatele unor experiente din vietile anterioare. Multi oameni sustin ca, in timpul visului, au trait diferite evenimente, ca au vazut anumiti oameni sau ca au fost in anumite locuri care le-au fost foarte familiare, usor de recunoscut.

  1. Ai o intuitie foarte puternica

Intuitia este abilitatea de a gasi echilibrul intre mintea constienta si cea inconstienta. Se spune ca, cu cat suntem mai maturi sufleteste, cu atat suntem mai capabili sa ne intoarcem la “Sursa” din care sufletul nostru provine.

 

  1. Senzatia de déjà vu

Cu totii am experimentat, intr-un fel sau altul, senzatia de déjà vu. Aceasta poate fi definita drept “sentimentul ciudat ca am mai trait si altadata un moment pe care il traim chiar acum”. Aceasta stare apare spontan si este declansata de mirosuri, sunete, imagini, gusturi sau alte senzatii. Daca oamenii de stiinta considera senzatia de déjà vu drept o disonanta cognitiva, altii sustin ca aceasta reflecta posibilitatea altor dimensiuni (de exemplu, universurileparalele) sau revelarea unor experiente din vietile anterioare.

  1. Un grad ridicat de empatie

Persoanele empatice absorb emotiile celorlalti si chiar pot simti durerile fizice pe care altii le experimenteaza. Pe de alta parte, daca ne referim la aceasta caracteristica din perspectiva reincarnarii, multi considera ca empatia ridicata poate fi un semn al unui numar mare de reincarnari, acesta fiind motivul pentru care o persoana poate intelege starile sufletesti ale unei alte persoane, fara sa fi experimentat problemele cu care cea din urma se confrunta.

  1. Sentimentul ca “esti mai batran” decat varsta ta.

Se spune ca anumiti oameni au un suflet tanar indiferent de varsta lor la fel cum se spune despre altii ca s-au nascut cu un suflet batran.

Sentimentul ca “esti mai batran” decat varsta ta este asociat cu un numar mare de reincarnari de-a lungul timpurilor. “Sufletele batrane” se definesc prin trasaturi precum cele prezentate in acest articol, in timp ce “sufletele tinere”  emit energia unui copil.

  1. Ai o afinitate extraordinara catre anumite culturi/ evenimente/ perioade de timp

Se spune ca atunci cand ai o atractie inexplicabila fata de aspectele amintite mai sus, este posibil ca o parte din sufletul tau sa fi ramas conectat la o experienta pe care ai trait-o intr-o viata anterioara. De exemplu, astfel de atractii inexplicabile poti avea fata de cultura Indiana, epoca medieval, simbolurile celtice, Egipt, etc.

  1. Simti adesea ca Pamantul nu este casa ta.

Dorul de “acasa” poate fi interpretat drept dorinta de a te intoarce la Sursa din care sufletul tau provine. Multi oameni compara aceasta stare cu un atlet care alearga o cursa lunga si are in minted doar “linia de sosire”.

La fel, si sufletele noastre s-au reincarnat de nenumarate ori incat pot simti dorinta de a incheia ciclul vietilor si de a se intoarce acasa. Sentimentul ca Pamantul nu este casa ta poate fi insotit de o senzatie de oboseala sau amorteala emotionala.

Tu ai experimentat vreunul dintre semnele de mai sus? In care te regasesti cel mai mult?

Resurse articol: lonerwolf.com

Traducere: Andreea Didita

 

Gabriela Bumbac

May 27th, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + eight =