Rodica Popa

Rodica Popa

Este greu sa vorbesti despre THETA. Este un UN UNIVERS, o " alta lume" pe care trebuie s-o cunosti pentru ca iti apartine, dar nu sti de ea. Este ca si  cand ai avea un seif cu mari valori(ce sunt pasaportul tau spre implinire),dar nu ai cheia cu care sa deschizi si sa  poti intra in posesia acestor imense comori.Trebuie sa afli despre aceasta parte nevazuta si mai ales nestiuta a lumii in care traiesti ce-ti ofera SOLUTII DE REZOLVARE.Theta iti deschide porti spre cunoastere, te ajuta sa iti extinzi constiinta departe...nici nu sti cat de departe, dar mai ales te ajuta sa intelegi cine esti si ce poti face cu adevarat TU OMULE.

Cand eram copil strabunica, un fel de " vindecatoare a satului",imi spunea sa am rabdare, ca voi intelege si voi afla tot ce am dreptul sa stiu atunci cand voi fi pregatita. THETA este un univers al cunoasterii inalte, ce se descopera doar celor pregatiti sa acceptepte informatiile pe care le primesc.

Daca ajungi la cursul THETA ( oricare nivel), inseamna ca esti pregatit pentru a privi si a intelege lumea dincolo de valul aparentelor.

Rodica Popa

2013-10-25T18:29:16+00:00

admin

October 25th, 2013

No Comments

Comments are closed.