Theta Healing

Obiectivele tale și Theta Healing

Obiectivele tale sunt clare dar, din păcate, nu poţi să le atingi , deşi faci tot ce îţi stă în putinţă! Eliberează-te de conflictele interioare, poţi să o faci!
Poţi să o faci cu Theta Healing!
Concentrează-te pe 2 verbe: a debloca şi a elibera. Toţi avem condiţionări pe care le aducem din copilarie şi care repetate de zeci de ori în viaţă au devenit un automatism inconştient. Sunt condiţionări care vin de la parinţi, societate, prieteni, cântece, proverbe s.a.m.d., sunt scheme mentale, care nu ne apartin, dar care creează conflicte între ceea ce am vrea să facem şi ceea ce ne ţine pe loc. Odată identificat acest conflict, ar trebui să te aliniezi cu adevăratele tale valori, cu ceea ce este important pt. tine.

Cu Theta Healing putem să anulăm aceste conflicte şi să le înlocuim cu varianta cea mai corectă care ne soseşte în suflet de la Creator. Odată deblocat mecanismul putem elibera tot potentialul nostru şi să-l dirijăm spre actiune.Când eşti aliniat şi actionezi, ce se întamplă ? Îti atingi obiectivul.

Ce anume ar putea transforma frica sau depresia în entuziasm? Schimbarea convingerilor şi eliberarea conflictelor interioare. Ce se afla la baza starilor noastre, neliniştilor şi preocupărilor noastre? Stres, frustrare, teamă,  în cele mai multe cazuri generate de credinţele şi convingerile noastre. Acestea din urmă deriva din experienţele pe care le-am avut în trecut, din valorile noastre, din ambientul în care ne dezvoltăm. Credinţele stau la baza acţiunilor noastre, senzaţiilor şi emoţiilor noastre. Dacă vedem lumea în cenuşiu, daca siguranţa locului de muncă ne îngrijorează, dacă ne temem să înfruntăm anumite schimbări în viaţa noastră, dacă gândim “ghinionul ne urmareşte”…adeseori noi suntem responsabili de stările noastre, noi şi convingerile noastre.

Credinţele pot fi pozitive sau negative. În ambele cazuri sunt extraordinar de puternice. Cele negative lucrează impotriva noastră creând în mintea noastră imagini care ne paralizează de frică; cele pozitive lucrează în favoarea noastra construind o lume în care tot ceea ce facem e o aventură, o provocare, un minunat obiectiv de atins. Să potenţăm convingerile pozitive şi să le eradicăm pe cele negative, stă în puterea noastra. Cu Theta Healing, acestea se fac instantaneu.

Noi avem puterea de a controla mintea noastră: acesta este adevaratul concept de dezvoltare personala. Putem permite fricii, îndoielii, depresiei să ne domine existenţa sau putem alege să înlocuim aceste emoţii negative. Ceea ce simţim determină cum acţionăm şi,  acest sistem se bazează pe convingerile noastre şi în speciale, pe perceptia experienţelor noastre. Daca percepem un lucru negativ acesta va fi mesajul pe care îl transmitem creierului, care la randul lui produce stari ce crează realitatea. Dar vestea bună este ca acest lucru se întamplă şi dacă percepem o situaţie ca pozitivă.Daca privim viaţa dintr-o perspectivă pozitivă, ne putem schimba rapid starea noastră şi comportamentul , chiar şi realitatea noastră. Datorită tehnicii Theta Healing putem descoperi “programe” mai eficace pentru creşterea noastră personală.

admin

October 25th, 2013

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 8 =