Spiritualitate

Mesaj de la Uriel – Ce este semnificativ

     search Viata voastra este o calatorie in cautarea adevarului si o trecere prin eoni de experiente, pentru a le gasi pe acelea care va reamintesc divinitatea, faptul ca sunteti iubiti si demni de a fi iubiti. Intelesul pe care il cautati in fiecare persoana sau situatie este judecarea experientei voastre care, sperati voi, va va valida fiinta. Cand cautati ceva semnificativ, voi doriti de fapt sa stiti ca, in ciuda greselilor, fricii si a pacatelor voastre, sunteti iubiti si recuperati, nu sunteti separati pe o perioada nedeterminata, ci conectati permanent, chiar si atunci cand nu stiti nici voi daca acea conexiune este adevarata. Cautati semnificatia si adevarul in afara naturii voastre umane si totusi, chiar prin aceasta natura umana, veti gasi adevarul si semnificatia care sa va lamureasca drumul si scopul acestuia.

      Fiind co-creatori alturi de Sursa, v-ati angajat ca, in fiecare viata, sa creati separarea, astfel incat sa puteti ajunge sa cunoasteti bucuria reconectarii. Fiecare experienta posibila a separarii va fi, pana la urma cunoscuta, astfel incat conectarea sa ramana singura cale posibila. Aceasta este calatoria de inaltare pe care porneste fiecare persoana si, atunci cand aceasta calatorie este orientata catre gasirea intelesului fiecarei experiente, ceea ce urmariti este validarea gandurilor, actiunilor si credintelor care au creat separarea. Intelesul omenirii este separatia si intelesul omenirii in parteneriat cu spiritul este conectarea.

Cel mai inalt aspect al fiintei este atins prin aliniere, prin gasirea intregului si a perfectiunii in toate lucrurile, acolo unde intelesul nu mai este semnificativ, deoarece exista un singur adevar – si anume, iubirea neconditionata. Indiferent cate intrebari va puneti si de cate ori intrebati Universul, exista doar un singur raspuns la care va intoarceti mereu. Semnificatia vietii este aceea de a va reconecta si de a sti ca raiul poate sa existe pe Pamant, ca nu exista alte intelesuri pe care omenirea sa le poata gasi. Atunci cand cunoasteti acest adevar, ati aflat secretul vietii si nu mai e nevoie si nici posibil sa cautati alte semificatii.

Cei care stiu acest adevar au gasit pacea pe care o cauta in toate si aceasta devine semnificatia lor. Toate cele lumesti si materiale nu va vor aduce iubirea si pacea pe care le doriti, pana cand nu le abordati din punctul de vedere al iubirii. Lumea materiala nu are alt inteles, in afara celui pe care i-l atribuiti voi; ea nu este nimic pana sa o creati voi si nu poarta alt adevar decat acela pe care voi insiva il cunoasteti. Atunci cand cautati adevarul si semnificatia in lume, voi plecati tocmai din punctul de deconectare. Cand insa cautati intelesul in sinele vostru divin, aflat in parteneriat cu natura voastra umana, va aliniati la Sursa si aflati ca singurul adevar semnificativ este ca sunteti iubiti, protejati, sprijiniti si conectati divin la toate lucrurile, din toate punctele de vedere.

 

Spiritual sau material?

Copiii mei Indigo si Cristal sunt foarte sensibili si intuitivi, dar ei sunt primii care sa isi nege aceste capacitati de care chiar se tem putin. Copiii mei Indigo au tendinta sa se lege de cele mai dificile emotii din jurul lor, in timp ce copiii Cristal isi tin cunoasterea intuitiva pentru ei. Ei isi intorc energiile catre lumea materiala, isi neaga darurile spirituale si se intreaba de ce le este atat de greu. De ce nu isi folosesc darurile, cand acestea ar putea sa le usureze atat de mult viata – si de ce anume se tem? Au ales sa faca asta definitiv? Ar trebui sa ne facem griji?

Tin minte prima conversatie pe care am avut-o cu fiul meu Cristal, despre intuitie, atunci cand l-am intrebat intr-o doara, daca a avut vreodata premonitii si daca „stia” anumite lucruri dinainte. Mi-a raspuns ca da, dar erau atat de inspaimantatoare, incat prefera sa nu le bage in seama. Cu toate acestea, si-a folosit darurile atunci cand a crezut de cuviinta, pentru a evita situatii care i-ar fi putut crea probleme. Si fiul meu Indigo a fost intotdeauna foarte sensibil si empatic, in asemenea masura incat face tot ce poate sa ignore ceea ce simte, pentru ca nu stie ce sa faca cu energia. Si el s-a aruncat in lumea materiala si pare sa isi ignore abilitatile spirituale. Cu toate astea, le foloseste atunci cand chiar are nevoie de ele.

Toti copiii Indigo si Cristal trec printr-o perioada in care isi ignora darurile spirituale, pentru ca se tem prea tare si sunt coplesiti de ele, nu vor sa fie diferiti de ceilalti copii si chiar nu stiu cum sa le foloseasca. Vor sa se integreze si atunci incearca sa fie asemenea celorlalti. Isi folosesc darurile, atunci cand au nevoie de ele, dar in restul timpului incearca sa faca abstractie de ele. Noi toti, inclusiv adultii, Indigo si Cristal am facut asta, numai pentru a reveni la conexiunea noastra spirituala, cativa ani mai tarziu. Si ei o vor face – mult mai rapid decat noi si in alt fel. Ei au nevoie sa fie pregatiti pentru lume si au nevoie ca lumea sa fie pregatita pentru ei.

Energia planetei se schimba in timp ce cititi aceste randuri, fiecare clipa aduce noi energii, vortexuri, paradigme si, in acelasi timp, aduce eliberarea si indepartarea acelor energii care nu mai rezoneaza cu ei. Indigo si Cristal stiu ce fac si, la momentul potrivit, vor iesi la iveala din carapacea lor spirituala si ne vor impresiona cu capacitatile lor. Intre timp, fac pasi mici, invatand, vindecand karma, eliberand vechile energii si frici si pregatindu-se pentru ceea ce va urma. Lumea trebuie sa se pregateasca pentru ei (in special pentru Cristal) si atunci cand va fi gata, ei isi vor face aparitia si vor fi gata sa inceapa. Deocamdata, in ciuda aparentelor, ei se pregatesc in tacere si, cand va veni momentul, vom fi impresionati de ceea ce pot face cu adevarat.

admin

January 2nd, 2014

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 6 =