Consultatii si Tratamente Theta Healing

Meditatie Arhanghelul Mihail

Meditatie Arhanghelul Mihail

Meditatie cu Arhanghelul Mihail pentru curatarea energiilor joase

 

Arhanghelul Mihail este protectorul suprem care ne fereste de efectele negative ale fricii si ale celorlalte energii de joasa frecventa.

Mai jos, regasesti o meditatie in care poti invoca prezenta acestui arhanghel pentru indepartarea atacurilor psihice, formelor-gand negative, blocajelor emotionale sau energetice, cat si pentru a-i cere sprijinul si protectia ori de cate ori ai nevoie:

“Arhanghele Mihail, te invoc acum pentru a ma elibera de toata energia bazata pe frica pe care am absorbit-o de la alte persoane sau prin propriile ganduri.

Iti cer ca, prin lumina ta purpurie si aurie sa dizolvi orice energie joasa de stres, ingrijorare, atasament, furie sau orice alta energie de vibratie joasa. Iti cer sa tai cu sabia ta de lumina toate corzile de frica ce exista intre mine si alti oameni, din prezent si din trecut, din orice situatie conflictuala pe care am trait-o in aceasta existenta sau in alte timpuri.

Ajuta-ma sa ma eliberez de toate atasamentele nascute din ego-ul meu si sa ma conectez la Sinele meu Superior care vede si cunoaste doar energia iubirii. Iti cer sa dizolvi orice atac psihic pe care campul meu energetic l-a resimtit, orice gand venit din partea unei persoane furioase sau geloase pe mine, iti cer sa extragi orice atac, scop ascuns, entitate sau orice forma-gand care reprezinta ego-ul sau frica.

Ajuta-ma sa ma reconectez cu toate fragmentele mele de suflet ratacite in timp si spatiu si sa experimentez Intregul fiintei mele.

Simt acum puterea interioara pe care Dumnezeu a impregnat-o in campul meu energetic, simt curajul si increderea care provin din faptul ca stiu cine sunt – un Lucrator al Luminii puternic si bland in acelasi timp care primeste si daruieste foarte multa iubire.

Arhanghele Mihail, iti cer sa ma protejezi si sa-mi pastrez Lumina interioara atat in campul meu fizic, cat si in cel emotional si energetic. Si iti mai cer sa imi oferi ghidarea ta astfel incat sa o simt cu discernamant si claritate atunci cand ma aflu intr-o situatie sau relatie dificila.

Ofera-mi semne evidente de avertizare care sa imi arate ca locul meu nu este langa o anumita persoana sau intr-o anumita situatie si da-mi curajul sa fac schimbarile necesare in viata mea astfel incat sa traiesc in relatii autentice, bazate pe iubire si bucurie.

Ajuta-ma sa am increderea de a fi eu insami/insumi si de a ma indrepta cu pasiune catre Scopul meu cel mai Inalt. Ghideaza-ma sa imbratisez lumina mea interioara, cat si lumina celorlalti, sa rad, sa cant, sa ma joc, sa manifest divinitatea in tot ceea ce fac, sa fiu reflectia frumusetii lui Dumnezeu si sa pot fi un Model al Pacii pe Pamant.

Iti multumesc, Argahnghele Mihail, pentru protectia, ghidarea si sustinerea ta. Iti cer sa ramai langa mine pentru a fi Lucratorul intru Lumina care m-am nascut sa fiu. Amin si asa sa fie!”

Meditatie preluata de la Doreen Virtue si tradusa de Andreea Didita

Gabriela Bumbac

May 27th, 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =