Spiritualitate

EXTAZUL SI INIMA

Transmisiune Hathor

 

Dorim sa va vorbim in aceast capitol despre generarea extazului prin a va concentra asupra inimii. Nu ne referim acum la chakra inimii, ci mai degraba la inima fizica, la muschiul inimii in sine.

Aceasta tehnica antreneaza concentrarea voastra, sau atentia, imbinata cu sentimentul de gratitudine, sau apreciere – oricare preferati sa o folositi.

Imediat ce va concentrati atentia asupra inimii puteti observa un curs de energie subtila. Din punctul nostru de vedere, concentrarea atentiei actioneaza foarte asemanator unui punct central al unui vortex energetic. Aceasta este valabil mai ales in corpul vostru fizic si in campul ce va inconjoara corpul – campul vostru energetic – ceea ce anticii numeau aura.

Abilitatea voastra de a crea o concentrare a atentiei nu este doar o activitate cerebrala, sau a creierului. Este o activitate a multor nivele de constiinta. Oriunde in corpul vostru sau in campul energetic al corpului vostru va plasati atentia, se creaza imediat spre acel punct, sau zona, un curs de energie subtila,care are un efect inviorator pentru celulele corpului vostru, si/sau a fibrelor de lumina incandescenta ce cuprinde corpul vostru energetic.

Concentrarea voastra, intr-adevar, creaza un efect de infasurare/invelire la nivel subatomic, ceea ce puteti numi efecte ale campului cuantic [quantum field effects]. Aceste efecte de camp creaza cursuri energetice, geometrie si armonie distincte in interiorul vostru.

A va modifica campul cuantic prin puterea concentrarii atentiei voastre este o abilitate importanta pe care va indemnam sa o maiestriti. Aplicatiile sale sunt numeroase, cultivarea extazului fiind doar una dintre ele.

In aceasta metoda, folositi aceasta abilitate de a mentine concentrarea sau atentia, impreuna cu sentimentul de apreciere sau gratitudine. Aceste doua emotii au un efect sincron/coerent [coherent effect] asupra campului vostru energetic si asupra emanatiilor ritmice magnetice ale inimii voastre fizice. Aceasta combinatie de atentie si emotie coerenta poate fi utilizata pentru a genera stadii inalte de extaz.

Cum spuneam mai devreme, generarea stadiilor extatice de constiinta sunt importante catalizatoare evolutive. Va indemnam cu tarie sa invatati sa va creati stari de extaz pe parcursul zilei.

Suntem constienti ca, pentru multi dintre voi, viata de zi cu zi poate sa nu fie favorabila cultivarii unor astfel de stari, insa va indemnam sa gasiti pe parcursul zilei timp in care sa puteti practica obtinerea acestor stadii pentru cel putin cateva minute odata. Cate putin timp petrecut in extaz este mai bine decat deloc.

Aceasta practica va stabili o armonie sau o relatie cu Pamantul, ca si fiinta vie, cu constiinta, si cu valurile armonice de evolutie catalitica ce curg prin galaxia voastra.

In aceasta tehnica va centrati atentia pe inima fizica. Cand va centrati atentia in aceasta zona, generati sentimentul de apreciere sau gratitudine. Nu e vorba despre gandul de apreciere sau gratitudine – ci mai degraba de simtamant. In aceasta metoda, gandul nu va activa energiile subtile necesare pentru a genera extazul – numai sentimentul este capabil sa activeze in voi vortexurile energetice.

Pe masura ce va concentrati pe inima fizica si generati sentimentul de apreciere, sau gratitudine, prin corpul vostru incepe sa curga o forma de unda – purtata de campurile magnetice ale inimii, ce se emana in afara din inima pentru a cuprinde intregul vostru corp. Pe masura ce pretutindeni in corpul vostru incepe cursul de energie, ia in mod spontan nastere un extaz – extazul celular.

Experimentati cu aceasta tehnica. Simtiti ce se intampla in corpul vostru cand va concentrati pe inima si generati aceste sentimente de apreciere si gratitudine. Simtiti in mod fizic ce pare sa se intample la nivel celular, pe masura cele un trilion [sau asa ceva] de celule din corpul vostru primesc aceasta energie sincrona de gratitudine sau apreciere.

Odata ce ati stabilit abilitatea de a crea extaz asa cum am descris mai sus, si odata ce sunteti in stare sa generati extaz oriunde il doriti – dupa cum doriti – incepeti sa experimentati cu campul vostru energetic – pe care uni il numesc corp de energie subtila.

In munca cu aceasta metoda atentia este concentrata, din nou, asupra inimii, generand sentimente de apreciere si gratitudine. Pe masura ce simtiti cresterea extazului in corpul vostru, va mutati atentia asupra campului din jurul corpului vostru. Acest camp de energie seamana mult, cand este privit prin clar-vedere, cu o forma ovoida fluorescenta. Partea lata a acestei forme ovoide fluorescente se afla sus, in jurul umerilor iar partea mai ingusta e in jurul picioarelor. Prin centrul acestui camp trece o linie centrala sau axa, care se intampla sa treaca si prin centrul corpului vostru fizic – pin crestet, in jos prin perineu. Aceasta linie este axa centrala a campului magenic ce cuprinde corpul de energie subtila. Acest corp, sau camp, se extinde deasupra capului si sub picioare la cativa inci, pana la mai multi metri, sau chiar iarzi. In anumite stari de puternica incarcare energetica, aceasta axa si corp de energie subtila se poate expanda mult mai departe de atat.

Prin a va muta atentia asupra acestei axe centrale si asupra campului din jurul corpului vostru, permiteti extazului sa treaca din corpul fizic in camp. Este ceva foarte pozitiv si creaza patternuri de armonie foarte puternice ce va aduc in rezonanta cu formele-unda de evolutie accelerata ce curg prin galaxia voastra.

Nu subestimati puterea acestei tehnici. Desi este foarte simpla, este profunda si eficienta. Va va aduce intr-o stare mai inalta de rezonanta si vibratie. iar aceasta este, din perspectiva noastra, crucial pentru a trece prin portalurile energetice si energiile transformationale pe care Pamantul vostru le experimenteaza acum si va continua sa le experimenteze.

Dorim sa va spunem niste lucruri cu privire la natura si destinul vostru, insa, cel mai sigur, nu ar fi intelese de catre voi doar daca sunteti, cel putin in stare de extaz.

Asta pentru ca punctul de referinta al constiintei nu este stabilit doar de credinta, ci si de armonia emotionala. iar fara ca voi sa fiti intr-o stare de extaz, ar fi ca si cum s-ar descrie rasaritul unei persoane oarbe care nu are abilitatea de a percepe in mod direct ceea ce descrieti. Unei asemenea persoane, ceea ce ii descriei ar fi o lume imaginara. Insa daca persoana ar putea brusc sa vada, el sau ea ar putea simti in mod direct soarele si ar putea confirma ca descrierile voastre asupra lumii sunt corecte. Si ceea ce a fost candva sortit sa faca parte din taramul de mit, va fi acum real.

Asa ca va lasam in acest moment cu ce ar putea parea a fi mit, dar pe care il sustinem ca fiind axiomatic. Sunteti fiinte creatoare in miezul crearii propriului viitor si viitorul generatiilor ce va urmeaza. Detineti in inima voastra cheia Misterului Misterurilor. Iar pragul, deschiderea catre acest mister este prin capacitatea voastra de a intra in extaz. Fiti indrazneti si gasiti-va calea, drumul de a trai ascendent in aceasta stare elevata de existenta. Sa stiti, cu toate acestea, ca extazul nu este sfarsitul drumului. Este pur si simplu inceputul.

Incercati metoda pe care v-am expus-o aici. Experimentati cu metodele pe care vi le-am dar mai devreme si cu cele pe care vi le vom da in viitor. Intrati in extaz ori de cate ori puteti. Sa stiti ca atunci cand o faceti, intrati in comunicare cu toate fiintele elevate si Maestrii care servesc si care au servit umanitatea. Sa stiti ca atunci cand faceti asta, intrati in comunicare cu Sinele vostru.

admin

October 25th, 2013

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =