TABARA MOECIU THETA HEALING 8-15 IULIE 2018

08
/ Jul
Duminica
2018

TABARA MOECIU THETA HEALING 8-15 IULIE 2018

Location
Moeciu
Venue
Moeciu
Time
02:00 pm
Price
1600

Hai in tabara de Manifestare si Abundenta!

Unde?    La  MOECIU

Cui se adreseaza? Tuturor acelora care au absolvit cursul de Theta Healing minim modulul de baza.Desigur putem gasi o solutie si pentru insotitor,daca este cazul.

Cand?   8-15 IULIE 2018 ,7 zile cu pensiune completa, intr-o locatie de vis !Vei avea ocazia sa savurezi o mancare absolut delicioasa, pregatita chiar de gazda noastra ,pasionata in ale bucatariei , sa participi la cursul de  Manifestare si Abundenta prezentat de dr.Mircea Ioan Popa in aer liber,dar si cine esti si scopul vietii tale din workshopul astrologic sustinut de Gabriela Bumbac, la Casa Stan(www.casastan.ro)

Ce spun participantii de anul trecut:

Mă numesc Baciu Andra-Ioana, sunt studentă în anul VI la stomatologie în București și doresc să va împărtășesc experiență mea din tabăra de THETA HEALING organizată de Dr. Mircea Ioan Popa la Moieciu, la care am participat vara trecută.

      Tabăra a fost ținută într-un loc minunat, o pensiune din inimă Moieciului de Jos, aproape de pădure, un loc înconjurat de verdeață, cu un frumos pârau în spatele casei, unde ne-am desfășurat meditațiile în liniștea naturii și susurul apei. În fiecare zi, doamnă Izabela și domnul Liviu, gazdele noastre, au avut grijă să nu ne lipsească nimic, de la mâncarea excepțională la atmosfera destinsă, relaxată și prietenoasă. De asemenea au avut grijă să ne arate minunatele împrejurimi și să ne bucurăm de niște trasee splendide prin natură.

   Zi de zi, domnul Dr. Mircea Ioan Popă ne explica tehnicile de meditație, iar serile și diminețile le petreceam lângă pârau, punând în aplicație cele învățate pe timpul zilei.

 De asemenea, Gabriela Bumbac ne încântat cu discuții inspirationale și suport în dezvoltarea noastră personal, iar seara organiza vizionări de filme inspirationale.

   Am trăit o experiență de neuitat, am cunoscut oameni minunați, am petrecut timp conectându-mă cu natura și am învățat să mă vindec singură și să îmi trăiesc viața cu bucurie! Aștept cu nerăbdare tabăra viitoare.

                                                                                                 Baciu Andra-Ioana

  Draga Gabriela,

Draga Mircea,

 Am revenit la serviciu incarcata de nostalgii de vacanta.Inca am prospata pe retina sufletului meu, experienta minunata traita impreuna cu voi la racoarea raului serpuit care a fost ca o binecuvantare a universului a tot creator.Pe langa natura minunata de care ne-am bucurat am vie in memorie caldura umana a celor care mi-au fost alaturi in aceasta experienta.Va multumesc si va doresc sa fiti iubiti si sa iubiti mult!

 Cu drag,
Maria

 Locuri disponibile:  4 camere cu pat matrimonial plus,cate 2 camere pe nivel,4 paturi de o persoana la mansarda.Fiecare camera are baie proprie,deci 12 locuri disponibile.Locurile se ocupa in ordinea sosirii.

Costul taberei   1600 ron/persoana.Se acorda reduceri:

  • 100 ron pentru plata integrala
  • 100 ron pentru plata pana la 15 martie 2018

Reducerile  nu se cumuleaza.Inscrierile se incheie pe data 30 mai 2018.

Inscrierea consta in plata a 200 ron in contul firmei,bani care nu se restituie in caz ca va razganditi.Cand efectuati plata treceti pentru evenimentul din data 8 iulie 2018 Moeciu.

Plata se face in contul :

SC.LIFE&LIVE EVENTS SRL

CUI:34193631

J/40/2688/05.03.2015

BUCURESTI

IBAN:RO77BTRLRONCRT0289532601  

 BANCA TRANSILVANIA

 Ce primiti?Cazare ,3 mese /zi,Cursul de Manifestare si Abundenta in format scris si predate,diploma oferita de institul Think SUA.Cei care nu au absolvit modulul de baza nu primesc  diploma.

 PROGRAM TABARA

 8 IULIE

Ora 14:   pranz

Ora 16:Beneficiile Tehnicii Theta Healing

Ora 17:  workshop astrologic – Gabriela Bumbac.Fiecare participant va primi astrograma personala si generalitati despre aceasta.

Ora 20: cina

Film dezvoltare personala, meditatia de seara

9-10-11-12-13-14-IULIE

Ora 8– Meditatia de dimineata

Ora 9– Mic dejun

Curs Manifestare si Abundenta in aer liber-   dr. Mircea Ioan Popa

 Ora 14-Pranz

Plimbare–  unul din traseele specificate pe site(cel mai lung este de 4 ore dus-intors)

 Ora 20-Cina

Film dezvoltare personala,meditatie de seara

 Duminica

Ora 9-mic dejun

La cerere, se pot efectua si sedinte Theta Healing individuale.

LIBER!

TABARA MOECIU

p-001