8-10 MARTIE 2019-CURS THETA HEALING BAZA BUCURESTI

08
/ Mar
Vineri
2019

8-10 MARTIE 2019-CURS THETA HEALING BAZA BUCURESTI

Location
BUCURESTI
Venue
BUCURESTI
Time
16 - 20
Price
500 RON
Status
INSCRIERILE SUNT DESCHISE

Perioada:8-10 MARTIE 2019

Loc:Bucuresti

PROGRAM CURS BAZA:

Vineri       16-20 pauza de 10 minute
Sambata       10-18 Pauza de masa :13.30-15
Duminica       10-16 pauze de 10 minute +pauza de masa 30 min

CURS THETA HEALING BAZA

Cursul de baza cuprinde 4 parti  

Introducerea care cuprinde:

 •  povestea Viannei Stibal si inceputurile Tehnicii Theta Healing
 • notiuni ce te vor  ajuta sa intelegi mai bine tehnica cum ar fi: frecventele cerebrale,liberul arbitru,imaginatia si vizualizarea,despre observatorul din noi, comanda,notiuni de epigenetica ,structura energetica a corpului..etc
 • De ce este importanta frecventa Theta?Mai exista si altele?Ce se intampla cu simturile noastre daca practicam tehnica?

Partea a 2-a:

 •  tehnica propriu -zisa ,
 • aplicatia de vindecare,
 • autovindecare si
 • vindecarea in grup

Partea a 3-a:

 • aplicatii ale tehnicii theta healing :comunicarea cu ingerii pazitori,manifestarea in diverse planuri,spiritele nesupuse,recuperarea fragmentelor de suflet,sufletul pereche.

Partea a 4-a:

 • convingeri si
 • convingeri limitative,
 • testarea musculara,
 • procesarea convingerilor…etc

De ce sa faci  Theta Healing?

Pentru ca:

 • vei preveni aparitia bolilor,cu cat practici tehnica mai mult,cu atat vei fi mai sanatos.
 • este o tehnica care te ajuta in vindecarea ta si a celorlati.
 • este o tehnica care practicata in timp, aduce beneficii multiple.Ati auzit cred la TV, ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa bei cel putin 2l de lichide,sau sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi,ei bine, pentru o minte sanatoasa este nevoie sa practici theta, cam 10 minute pe zi.
 • este o tehnica care te va sustine in proiectele tale legate de gasirea unui partener de viata,gasirea unui job mai bun,in dezvoltarea ta personala,in exprimarea potentialului tau cel mai inalt,in cariera ta.
 • este o tehnica care te conecteaza cu tot ce este mai bun si frumos din tine.
 • se exerseaza mult ,vei obtine rezultate chiar in timpul cursului.
 • te conecteaza cu o comunitate ce devine din ce in ce mai numeroasa.
 • te reconecteaza la tine si scopurile tale si va da un nou sens vietii tale.

Certificarea:
Diploma este acordata de ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA.

Cu diploma Theta Healing Baza si Avansati puteti obtineti avizul de libera practica de la Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa-OPMCA,cu respectarea conditiilor si legislatiei in vigoare.

Ce veti primi la curs:

Facilitatori:

dr.Mircea Ioan Popa ,medic neurochirurg,instructor Theta Healing din 2009,formator si consilier dezvoltare personala acreditat ANC

Certificari ca si instructor Theta Healing:

 1. Theta Healing Baza
 2. Theta Healing Avansati
 3. Theta Healing Dig Deeper
 4. Theta Healing Manifestare si Abundenta
 5. Theta Healing Copii Curcubeu
 6. Theta Healing pentru tineri intre 16-18 ani
 7. Theta Healing Intro

Gabriela Bumbac-economist,practician Theta Healing din 2010,consilier dezvoltare personala,formator acreditat ANC

Practician:

 1. Theta Healing Baza
 2. Theta Healing Avansati
 3. Theta Healing Dig Deeper
 4. Theta Healing Manifestare si Abundenta
 5. Theta Healing Copii Curcubeu
 6. Theta Healing pentru tineri intre 16-18 ani
 7. Theta Healing Intro

Cum te inscrii:

 1. Email/sms/telefon cu numele dvs. complet,asa cum va aparea pe diploma, telefon ,email.
 2. Plateste 100 ron,contravaloarea  rezervarii locului , nereturnabili in caz ca va razganditi .
contact  tel:0744353949 email:tratament.energetic@yahoo.com

Atentie!Adresa de email este  cu punct intre tratament si energetic.

Plata se va efectua in contul companiei de mai jos:

   Sc Life & Live Events srl 

 Bucuresti,sector 3 

j40/2688/2015/CUI:34193631

 RO77BTRLRONCRT0289532601   

BANCA TRANSILVANIA

Exemplu:    100 ron pentru inscriere Mariana Popescu ,pentru evenimentul din Bucuresti din 8 martie 2019(se scrie doar prima zi)

Dragos

"Acest curs m-a ajutat sa imi gasesc linistea, care de multe ori este atat de greu de gasit... M-a ajutat sa ii ajut pe altii si sa constientizez o parte din mine despre care stiam doar inceputul.

Am redescoperit ca nimic nu este intamplator.

Dragos"
2013-10-25T18:30:48+00:00
"Acest curs m-a ajutat sa imi gasesc linistea, care de multe ori este atat de greu de gasit... M-a ajutat sa ii ajut pe altii si sa constientizez o parte din mine despre care stiam doar inceputul. Am redescoperit ca nimic nu este intamplator. Dragos"

Carmen Netejoru

Vreau sa spun tuturor celor care se cauta ca asta e calea spre a se gasi!  Nu e de-ajuns, desi pare maret, sa spun ca Theta mi-a schimbat viata. E prea putin sa spun ca am descoperit filozofia vietii, desi par vorbe mari. Sunt prea noua in prietenia cu Theta ca sa povestesc minunile facute de mine in tratamentul prin Theta, pot insa sa va spun ca iubirea neconditionata face minuni. Daca cititi aceste randuri e sigur ca asta cautati. Si eu am gasit la fel - intamplator.

Carmen  Netejoru
2013-10-25T18:31:23+00:00
Vreau sa spun tuturor celor care se cauta ca asta e calea spre a se gasi!  Nu e de-ajuns, desi pare maret, sa spun ca Theta mi-a schimbat viata. E prea putin sa spun ca am descoperit filozofia vietii, desi par vorbe mari. Sunt prea noua in prietenia cu Theta ca sa povestesc minunile facute de mine in tratamentul prin Theta, pot insa sa va spun ca iubirea neconditionata face minuni. Daca cititi aceste randuri e sigur ca asta cautati. Si eu am gasit la fel - intamplator. Carmen  Netejoru

Bianca Ivascu

“Am gasit in acest curs multe informatii noi si dar si unele cunoscute. M-am intrebat apoi: cat din ce cunosti reusesti sa si aplici? Ce sens au pentru tine si cum le-ai folosit pana acum? De ce toate aceste lucruri noi si vechi au ajuns spre mine? Cat din ele intelegi cu adevarat?


Am gasit o alta abordare a propriei persoane si a celor din jurul meu. Am exersat asta, pentru ca uneori lucrurile noi pot fi si dificile la inceput.


Theta Healing poate fi un curs de regasire, poate fi un curs care te invata sa fii deschis catre cei din jur, poate fi un curs prin care inveti sa primesti si sa daruiesti, poate fi ceea ce pentru tine este important sa fie. Poate fi”


Bianca Ivascu
2013-10-25T18:32:04+00:00
“Am gasit in acest curs multe informatii noi si dar si unele cunoscute. M-am intrebat apoi: cat din ce cunosti reusesti sa si aplici? Ce sens au pentru tine si cum le-ai folosit pana acum? De ce toate aceste lucruri noi si vechi au ajuns spre mine? Cat din ele intelegi cu adevarat? Am gasit o alta abordare a propriei persoane si a celor din jurul meu. Am exersat asta, pentru ca uneori lucrurile noi pot fi si dificile la inceput. Theta Healing poate fi un curs de regasire, poate fi un curs care te invata sa fii deschis catre cei din jur, poate fi un curs prin care inveti sa primesti si sa daruiesti, poate fi ceea ce pentru tine este important sa fie. Poate fi” Bianca Ivascu

Dana Stefanescu: ”E o realitate fantastică sau un miracol ştiinţific. Oricum l-ai numi cursul de theta healing şi aplicaţiile făcute în cele 3 zile îţi schimbă viaţa. Şi dacă eu am intrat vineri pe uşa ca un om slab, lovit în plin de valurile vieţii am plecat duminică un suflet puternic. Şi în mod miraculos, am ajuns în scurt timp să îi sprijin şi pe alţii care rătăceau, ca şi mine, pe cărarea vieţii. Şi de atunci spun oricui are o problemă de sănătate, de relaţii, de carieră, de orice natură: dacă eu am putut face asta oricine poate! Nu am nicio îndoială. Martori sunt sutele de oameni care au fost la cursul lui Mircea Ioan Popa şi care acum au puterea de a recunoaşte o lecţie a vieţii atunci când o experimentează, care nu mai dau vina pe alţii pentru ceea ce trăiesc, care ştiu cum să transforme în realitate orice situaţie sau lucru la care altădată doar ar fi visat, îşi recunosc puterea şi folosesc cu înţelepciune frecvenţa theta pentru a se vindeca pe ei sau pe cei din jurul lor. Eu sunt doar unul dintre cei care revin la curs pentru a experimenta de câte ori pot energia grupului şi pentru a le mulţumi lui Mircea Ioan Popa şi Gabrielei Bumbac pentru că le-a schimbat viaţa.

Ramai conectat!La tine,la comunitatea ta,la tot ce exista!