MESAGER

Despre ,,START JOC

Despre ,,START JOC

„START JOC“ este un workshop practic de dezvoltare personala  care propune participantilor, ca prin joc, dialog si intr-o atmosfera prietenoasa, sa descopere informatii despre ei insisi, cu ajutorul carora sa ia decizii mai bune in viata.

Credinta mea cea mai puternica este ca omul, in aceasta viata, are misiunea sa se cunoasca pe sine, sa se accepte asa cum este, sa integreze ceea ce descopera pentru a avea o viata mai bogata si mai implinita. El are libertatea de a lua doar ce i se potriveste! Mai cred ca dezvoltarea personala nu vorbeste despre schimbare, ci despre ce sa facem cu inzestrarile noastre si cu ceea ce am obtinut deja. Cum folosim mai bine ceea ce avem! Este despre managementul resurselor noastre!

Putem alege sa nu frecventam cursurile de dezvoltare personala, viata ne ofera destule oportunitati, insa putem ramane blocati in anumite experiente, nestiind ce sa facem! Am mai auzit ca este nevoie doar sa citesti mult! Cititul nu ofera si experienta, dupa cum nici experientele in sine nu sunt suficiente pentru a gasi un ,,fir rosu‘’ care sa dea sens vietii noastre.

Lucrurile se schimba foarte repede in ziua de azi si suntem nevoiti sa luam decizii rapide intr-o lume atat de schimbatoare.

In partea teoretica a workshop-ului, la intrebarea cine-i la conducere, voi aminti principiile care stau la baza functionarii corpului fizic, a emotiilor si mentalului, a planului cauzal si spiritual.Emotiile si mentalul sunt partile care ne intereseaza si asupra carora noi putem lucra, ce stim si ceea ce ne este ascuns, ce se intampla atunci cand ne fixam un obiectiv..etc

Tot in acest workshop vom discuta despre abilitatile unui om dezvoltat personal, regulile jocurilor pentru a putea fi incadrate ca fiind de dezvoltare personala. Cam atat despre teorie.

Mai departe trecem la treaba si vom arunca o privire asupra domeniilor de interes ale vietii. Stiu, o sa ziceti „Wow!“. Sunt foarte multe! Par multe, dar ele pot fi grupate astfel incat sa rezulte doar cateva.

Dupa ce teminam capitolul generalitati, trecem la gasirea parghiilor care ne ajuta sa ne identificam obiectivele pe termen lung. Vom mai face si exercitii despre relatiile cu ceilalti si despre rezolvarea problemelor cu care ne confruntam in viata.

Va astept cu drag!

Gabriela

Gabriela Bumbac

March 2nd, 2019

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =