Despre Noi

Dr.Mircea Ioan Popa

FB poza de profil_tratamentenergetic

Practicant al medicinii alopate timp de foarte mulţi ani,s-a reorientat în urmă cu 11 ani ,spre medicina alternativă, vindecarea cu unde theta, cunoscută pe plan mondial ca metoda Theta Healing. De asemenea este trainer acreditat al THINK din USA din anul 2009 ,acreditat CNFPA  ca si formator si consilier dezvoltare personala.Pe langa numeroasele cursuri sustinute ,dr Mircea Popa efectueaza consiliere si tratamente prin metoda Theta Healing.

Acest site a fost conceput ca o reflectare a activităţii noastre în domeniul energiilor subtile şi medicinii de tip energetic,dezvoltarii personale.

 Gabriela Bumbac

Poza de profil

Gabriela este un trainer pasionat de dezvoltarea personala,cu experienta in modelarea comportamentala prin dialog, jocuri si exercitii.Ca trainer si consilier ea combina tehnici si informatii din psihologie ,astrologie,Theta Healing,care au ca scop autocunoasterea si cresterea motivatiei pentru schimbari pozitive si durabile.Gabriela este consilier de dezvoltare personala,formator,astrolog acreditat CNFPA,antreprenor,consultant Theta Healing pe convingeri limitative si meditatie theta.

Viata este schimbare,iar daca  tu nu te schimbi,altii o vor face pentru tine!

 

Contact:

Telefon E-mail
0760.323.870

0744.353.949

tratament.energetic@yahoo.com

 

În acest site veţi găsi cele mai noi informaţii din sfera medicinii alternative, informaţii despre calendarul activităţiilor noastre ( cursuri, workshop-uri ) şi mărturii ale celor care s-au instruit în această tehnică.