Despre Noi

Dr.Mircea Ioan Popa

FB poza de profil_tratamentenergetic

Practicant al medicinii alopate timp de foarte mulţi ani,s-a reorientat în urmă cu 11 ani ,spre medicina alternativă, vindecarea cu unde theta, cunoscută pe plan mondial ca metoda Theta Healing. De asemenea este trainer acreditat al ThetaHealing Institute of Knowledge din USA din anul 2009 .Pe langa numeroasele cursuri sustinute ,dr Mircea Popa efectueaza consultanta si tratamente prin metoda Theta Healing.

Acest site a fost conceput ca o reflectare a activităţii noastre în domeniul energiilor subtile şi medicinii de tip energetic,dezvoltarii personale.

Ec. Gabriela Bumbac

Poza de profil

Sunt consilier de dezvoltare personala,iar convingerea mea este ca fiecare om se naste cu nevoi si dorinte.Satisfacerea nevoilor noastre umane depinde  de mediul ,educatia si dezvoltarea fiecaruia.De altfel orice nevoie nesatisfacuta sta la baza oricarei dependente.

Cand decidem sa ne dezvoltam personal de fapt vrem sa stim cine suntem noi si ce anume vrem ,iar acest lucru este o adevarata provocare.Organizez cursuri de dezvoltare personala pe diverse teme,iar din 2014 sunt si formator acreditat ANC de Consilieri de dezvoltare personala.
Printre pasiunile mele se numara terapiile holistice,  psihologia,astrologia si numerologia

 

Contact:

Telefon E-mail
0760.323.870

0744.353.949

tratament.energetic@yahoo.com

 

În acest site veţi găsi cele mai noi informaţii din sfera medicinii alternative, informaţii despre calendarul activităţiilor noastre ( cursuri, workshop-uri ) şi mărturii ale celor care s-au instruit în această tehnică.