Contact

Pentru informatii suplimentare despre cursuri, programare pentru consultatii si tratament, ne puteti contacta la:

Telefon: 0744353949 Gabriela

0760323870 Mircea

Ce spun cei care au absolvit cursurile?

Petronella

Doresc sa va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa-mi re-aduc aminte (ca sa-l citez pe Walsch).

Ca in sfarsit acum stiu sa imi folosesc insusirile mele native, sa fiu in acord cu mine, sa ma iubesc. Da, invat repede, dar era cam aiurea ca nu prea foloseam ce invatam, asa ca mi-am dat seama ce instrument folositor este acest aspect din viata mea.

Sunt constiincioasa; asta m-a ajutat sa descopar din ce in ce mai mult profunzimea fiintei. Sunt responsabila; asta m-a ajutat sa pretuiesc trinitatea fiintei.

Toate m-au condus spre calea transcendentei. Spre starea de a fi.

Nu mai exista vina si vinovati, energii negative sau blocaje, exista doar etape evolutive intr-o stare benefica de constienta si bucurie. Si multe altele.

Si da, e si un mesaj de promovare a imaginii mele. Am incredere, cred si iubesc neconditionat.

Pentru toate acestea doresc sa multumesc Creatorului si, implicit, voua.

Va pretuiesc si va multumesc inca o data cu profunda recunostinta pentru ca ati ridicat cortina si mi-ati redat vazul.

Cu mult drag

Petronella
2013-10-25T18:28:43+00:00
Doresc sa va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa-mi re-aduc aminte (ca sa-l citez pe Walsch). Ca in sfarsit acum stiu sa imi folosesc insusirile mele native, sa fiu in acord cu mine, sa ma iubesc. Da, invat repede, dar era cam aiurea ca nu prea foloseam ce invatam, asa ca mi-am dat seama ce instrument folositor este acest aspect din viata mea. Sunt constiincioasa; asta m-a ajutat sa descopar din ce in ce mai mult profunzimea fiintei. Sunt responsabila; asta m-a ajutat sa pretuiesc trinitatea fiintei. Toate m-au condus spre calea transcendentei. Spre starea de a fi. Nu mai exista vina si vinovati, energii negative sau blocaje, exista doar etape evolutive intr-o stare benefica de constienta si bucurie. Si multe altele. Si da, e si un mesaj de promovare a imaginii mele. Am incredere, cred si iubesc neconditionat. Pentru toate acestea doresc sa multumesc Creatorului si, implicit, voua. Va pretuiesc si va multumesc inca o data cu profunda recunostinta pentru ca ati ridicat cortina si mi-ati redat vazul. Cu mult drag Petronella

Rodica Popa

Este greu sa vorbesti despre THETA. Este un UN UNIVERS, o " alta lume" pe care trebuie s-o cunosti pentru ca iti apartine, dar nu sti de ea. Este ca si  cand ai avea un seif cu mari valori(ce sunt pasaportul tau spre implinire),dar nu ai cheia cu care sa deschizi si sa  poti intra in posesia acestor imense comori.Trebuie sa afli despre aceasta parte nevazuta si mai ales nestiuta a lumii in care traiesti ce-ti ofera SOLUTII DE REZOLVARE.Theta iti deschide porti spre cunoastere, te ajuta sa iti extinzi constiinta departe...nici nu sti cat de departe, dar mai ales te ajuta sa intelegi cine esti si ce poti face cu adevarat TU OMULE.


Cand eram copil strabunica, un fel de " vindecatoare a satului",imi spunea sa am rabdare, ca voi intelege si voi afla tot ce am dreptul sa stiu atunci cand voi fi pregatita. THETA este un univers al cunoasterii inalte, ce se descopera doar celor pregatiti sa acceptepte informatiile pe care le primesc.


Daca ajungi la cursul THETA ( oricare nivel), inseamna ca esti pregatit pentru a privi si a intelege lumea dincolo de valul aparentelor.


Rodica Popa

2013-10-25T18:29:16+00:00
Este greu sa vorbesti despre THETA. Este un UN UNIVERS, o " alta lume" pe care trebuie s-o cunosti pentru ca iti apartine, dar nu sti de ea. Este ca si  cand ai avea un seif cu mari valori(ce sunt pasaportul tau spre implinire),dar nu ai cheia cu care sa deschizi si sa  poti intra in posesia acestor imense comori.Trebuie sa afli despre aceasta parte nevazuta si mai ales nestiuta a lumii in care traiesti ce-ti ofera SOLUTII DE REZOLVARE.Theta iti deschide porti spre cunoastere, te ajuta sa iti extinzi constiinta departe...nici nu sti cat de departe, dar mai ales te ajuta sa intelegi cine esti si ce poti face cu adevarat TU OMULE. Cand eram copil strabunica, un fel de " vindecatoare a satului",imi spunea sa am rabdare, ca voi intelege si voi afla tot ce am dreptul sa stiu atunci cand voi fi pregatita. THETA este un univers al cunoasterii inalte, ce se descopera doar celor pregatiti sa acceptepte informatiile pe care le primesc. Daca ajungi la cursul THETA ( oricare nivel), inseamna ca esti pregatit pentru a privi si a intelege lumea dincolo de valul aparentelor. Rodica Popa

Rita Seffer

Theta Healing reprezinta pentru mine calatoria catre descoperirea sinelui, transcedenta suprema a Unimii, a Tot Ceea Ce Este.
Este Calea, dar si puntea dintre cer si pamant, dintre spirit si materie. Theta Healing ne invata ca in realitate nu exista nici o separare intre sus si jos, intre noi si Creator. Totul este energie, ea este Una si este continua. Cerul, Creatorul, nu este un taram indepartat inaccesibil, razbunator si punitiv, ci el se afla in interiorul fiecaruia si asteapta sa fie descoperit si sa fie de ajutor.
Theta Healing ne permite si ne invata ca avem capacitatea unica, fiecare in parte, in mod personal, de a atinge iluminarea, eliberarea de iluziile mintii, de atasamente. Este Calea trezirii interioare prin practicarea unei mari varietati de meditatii si metode de terapie pentru vindecarea holistica(a mintii, a sufletului si in final, a trupului). Este de asememea instrumentul ameliorarii vietii noastre pe toate planurile: material, social, relational. Ea ne inhama la multa munca personala. Drumul nu este usor dar alaturi de noi este Creatorul A tot Ceea Ce Este. Alaturi de El, noi suntem Cocreatori.
In Theta Healing ma simt aparata, ajutata, ma simt ACASA.
Rita Seffer

2013-10-25T18:30:09+00:00
Theta Healing reprezinta pentru mine calatoria catre descoperirea sinelui, transcedenta suprema a Unimii, a Tot Ceea Ce Este. Este Calea, dar si puntea dintre cer si pamant, dintre spirit si materie. Theta Healing ne invata ca in realitate nu exista nici o separare intre sus si jos, intre noi si Creator. Totul este energie, ea este Una si este continua. Cerul, Creatorul, nu este un taram indepartat inaccesibil, razbunator si punitiv, ci el se afla in interiorul fiecaruia si asteapta sa fie descoperit si sa fie de ajutor. Theta Healing ne permite si ne invata ca avem capacitatea unica, fiecare in parte, in mod personal, de a atinge iluminarea, eliberarea de iluziile mintii, de atasamente. Este Calea trezirii interioare prin practicarea unei mari varietati de meditatii si metode de terapie pentru vindecarea holistica(a mintii, a sufletului si in final, a trupului). Este de asememea instrumentul ameliorarii vietii noastre pe toate planurile: material, social, relational. Ea ne inhama la multa munca personala. Drumul nu este usor dar alaturi de noi este Creatorul A tot Ceea Ce Este. Alaturi de El, noi suntem Cocreatori. In Theta Healing ma simt aparata, ajutata, ma simt ACASA. Rita Seffer

Dragos

"Acest curs m-a ajutat sa imi gasesc linistea, care de multe ori este atat de greu de gasit... M-a ajutat sa ii ajut pe altii si sa constientizez o parte din mine despre care stiam doar inceputul.

Am redescoperit ca nimic nu este intamplator.

Dragos"
2013-10-25T18:30:48+00:00
"Acest curs m-a ajutat sa imi gasesc linistea, care de multe ori este atat de greu de gasit... M-a ajutat sa ii ajut pe altii si sa constientizez o parte din mine despre care stiam doar inceputul. Am redescoperit ca nimic nu este intamplator. Dragos"

Carmen Netejoru

Vreau sa spun tuturor celor care se cauta ca asta e calea spre a se gasi!  Nu e de-ajuns, desi pare maret, sa spun ca Theta mi-a schimbat viata. E prea putin sa spun ca am descoperit filozofia vietii, desi par vorbe mari. Sunt prea noua in prietenia cu Theta ca sa povestesc minunile facute de mine in tratamentul prin Theta, pot insa sa va spun ca iubirea neconditionata face minuni. Daca cititi aceste randuri e sigur ca asta cautati. Si eu am gasit la fel - intamplator.

Carmen  Netejoru
2013-10-25T18:31:23+00:00
Vreau sa spun tuturor celor care se cauta ca asta e calea spre a se gasi!  Nu e de-ajuns, desi pare maret, sa spun ca Theta mi-a schimbat viata. E prea putin sa spun ca am descoperit filozofia vietii, desi par vorbe mari. Sunt prea noua in prietenia cu Theta ca sa povestesc minunile facute de mine in tratamentul prin Theta, pot insa sa va spun ca iubirea neconditionata face minuni. Daca cititi aceste randuri e sigur ca asta cautati. Si eu am gasit la fel - intamplator. Carmen  Netejoru

Bianca Ivascu

“Am gasit in acest curs multe informatii noi si dar si unele cunoscute. M-am intrebat apoi: cat din ce cunosti reusesti sa si aplici? Ce sens au pentru tine si cum le-ai folosit pana acum? De ce toate aceste lucruri noi si vechi au ajuns spre mine? Cat din ele intelegi cu adevarat?


Am gasit o alta abordare a propriei persoane si a celor din jurul meu. Am exersat asta, pentru ca uneori lucrurile noi pot fi si dificile la inceput.


Theta Healing poate fi un curs de regasire, poate fi un curs care te invata sa fii deschis catre cei din jur, poate fi un curs prin care inveti sa primesti si sa daruiesti, poate fi ceea ce pentru tine este important sa fie. Poate fi”


Bianca Ivascu
2013-10-25T18:32:04+00:00
“Am gasit in acest curs multe informatii noi si dar si unele cunoscute. M-am intrebat apoi: cat din ce cunosti reusesti sa si aplici? Ce sens au pentru tine si cum le-ai folosit pana acum? De ce toate aceste lucruri noi si vechi au ajuns spre mine? Cat din ele intelegi cu adevarat? Am gasit o alta abordare a propriei persoane si a celor din jurul meu. Am exersat asta, pentru ca uneori lucrurile noi pot fi si dificile la inceput. Theta Healing poate fi un curs de regasire, poate fi un curs care te invata sa fii deschis catre cei din jur, poate fi un curs prin care inveti sa primesti si sa daruiesti, poate fi ceea ce pentru tine este important sa fie. Poate fi” Bianca Ivascu