Spiritualitate

Cele Sapte Energii Magice Vindecatoare – de Kryon

 

Transmis prin: David Brown.   (O prezentare generala a celor sapte energii, care sunt transmise pentru a vindeca, cu usurinta, copilul interior)

  • Prima  energie este energia  Responsabilitatii, adica, abilitatea de a reactiona. Copilul este asa cum este, pentru ca nu stiti cum sa reactionati fata de el. Asa ca, multumindu-I Divinului pentru miracol si pentru darul energiei responsabilitatii. Universul va sprijina si va ofera informatii, cunostinte si intelepciune prin care sa stiti cum sa va purtati cu acest copil.

Responsabilitatea este corelata cu Chakra Coroanei.

  • Cea de-a doua energie este energia de a Cere Iertare.

Copilul trebuie sa stie ca este auzit. Aceasta energie il ajuta sa fie receptiv. Stiti ca, atunci cand copilul este foarte ranit, tot ce vrea sa faca este sa va dea la o parte. El nu vrea sa fie atins, ci doreste doar sa va indeparteze. Energia cererii iertarii se revarsa in copil si va risipi nevoia lui de a se distanta de voi. Acest aspect al copilului care incearca sa va indeparteze inseamna, de fapt, ca indeparteaza Divinul, si nu-i permite iubirii Divine sa curga si sa patrunda in interior.

Cererea iertarii este corelata cu cel de-al Treilea Ochi.  

 

  • Cea de a treia energie este energia Iertarii. Datorita faptului ca cereti iertare copilul se deschide spre a ierta si a primi iertare.

Iertarea este corelata cu Centrul de Comunicare (chakra gatului).

 

  • Cea de-a patra energie este energia Iubirii, iar noi invocam mereu aceste energii Divine, multumindu-I Divinului pentru miracol si pentru darul acestor energii, indiferent care sunt – a iubirii, in acest caz. Creand un Dumnezeu destul de puternic, in masura sa vindece acest copil, abandonati acel tipar comportamental care nu va mai serveste.

Iubirea este corelata cu Chakra Inimii.

 

  • A cincea energie este energia Abandonarii, care va ajuta sa renuntati la toate acele comportamente care nu mai functioneaza. A te lasa in voia lui Dumnezeu este ceva ce vine din Centrul Plexului Solar  – centrul puterii voastre. Cu cat va predati mai mult, cu atat deveniti mai puternici.

 

  • A sasea energie este energia Recunostintei, care niciodata nu trebuie subestimata. Recunostinta inseamna gratie Divina si are de-a face cu creatia. Cu cat creati mai mult dupa voia Divina, cu atat veti avea parte de mai multa bucurie, fericire si beatitudine in vietile voastre.

Recunostinta este corelata cu  Chakra Creatiei.  

  • A saptea energie, ultima, este energia Renuntarii la tot. Este asemenea unui copac care, toamna, le permite frunzelor sa plece. Daca nu le-ar permite sa plece, el nu s-ar mai dezvolta. In cele din urma, copacul ar muri. Deci, aceasta energie este elixirul vietii. A lasa ca ceva sa plece, nu inseamna ca acel ceva trebuie dat la o parte, ci ca i se da drumul pentru ca nu ne mai serveste. A lasa sa plece este ceva frumos – doar lasati sa plece. Trebuie sa fim deschisi ca sa putem fi liberi.

Energia lasarii sa plece coreleaza cu Chakra de Baza.

Meditatie primita prin channeling: Cele Sapte Energii Magice Vindecatoare ale lui Kryon.

Inchideti-va ochii si patrundeti in interiorul vostru … deveniti ca un burete, pretindeti ca sunteti un burete si toata energia lui Kryon este aici. Ingerii vostri sunt cu voi, ghizii vostri spiritual va stau la picioare. Asezati-va talpile pe pamant si conectati-va prin ele cu Mama Pamant si obtineti aceasta conexiune … conectati-va cu Tatal Ceresc prin chakra coroanei … permiteti-le acestor energii sa curga prin voi, energiile Tatalui Ceresc si ale Mamei Pamant …

Simtiti fiecare sentiment … observati-va respiratia … lasati sentimentele sa vina si sa plece. Indiferent ce simtiti, este bine, este exact asa cum trebuie sa fie … Acceptati-va sentimentele. .. daca va simtiti ranit, furios, trist, este bine, este normal, intrucat aceasta este o experienta umana … Pe masura ce iubirea incepe sa curga prin voi, probabil ca o sa va treaca prin minte tot felul de ganduri ciudate, dar asta inseamna ca eliberati toate gandurile care nu sunt de iubire – asa ca, lasati-le sa vina si sa plece, este in regula. Indiferent ce va trece prin minte, este bine, doar lasati gandurile sa vina si sa plece … Relaxati-va, coborati tot mai adanc in fiinta voastra. Indiferent ce simtiti, lasati ca aceste sentimente sa vina si sa plece…

Uitati-va drept in ochii mamei si conectati-va cu ceea ce este in ei. Indiferent ce este acolo, trebuie doar  sa-l acceptati, pentru ca, prin acceptare, va asumati responsabilitatea pentru ceea ce ati ales. Acesta este ceea ce ati ales pentru aceasta viata. Ceea ce vedeti in ochii mamei sunt lectii ale acestei vieti – ceea ce acceptati, va pentru ce va asumati responsabilitatea si, in cele din urma, lasati sa plece liber. In acest fel, lectia voastra va fi invatata. Lasati ca sentimentele sa vina si lasati-le sa plece … in acelasi timp, invocati cele sapte energii magice vindecatoare sa treaca prin inima voastra, in inima mamei.

Prima energie este energia Responsabilitatii. Nu intelectualizati responsabilitatea, doar permiteti ca aceasta energie sa curga. Amintiti-va ca viata este un sentiment, nu un exercitiu intelectual. Simtiti cu adevarat sentimentul energiei responsabilitatii. Permiteti-le sentimentelor sa vina si lasati-le sa plece. Sunteti pe deplin responsabili pentru alegerea mamei voastre, pentru toate lucrurile pe care ea le are si toate darurile pe care nu le are. Acesta este ce ati ales pentru aceasta viata.

Acum, sa lasam ca energia Cererii Iertarii sa curga. S-ar putea sa va intrebati “de ce trebuie sa cer iertare de la mama mea?” Deoarece ea a trebuit sa se comporte intr-un fel anume, astfel incat voi sa puteti avea aceasta experienta de viata si, de asemenea, cereti iertare de la voi insiva … lasati ca aceasta energie sa curga oriunde este nevoie … Lasati ca energiile sa curga oriunde ele trebuie sa fie si acest flux de energie va reaminteste ca ceea ce simtiti este normal. Lasati ca aceste sentimente sa vina si sa plece. Lasati ca ele sa vina si sa plece.

Cea de a treia energie este energia Iertarii. Lasati ca energia iertarii sa curga prin inima voastra, in inima mamei voastre si oriunde este nevoie de ea, inapoi spre stramosii vostri, la toate mamele mamelor … Lasati-o sa curga oriunde este nevoie ca ea sa fie. Orice gand care va trece prin minte, sau sentiment pe care il simtiti si care are nevoie de iertare, lasati ca aceasta sa se intample. In cele din urma, in acest caz, iertarea este o parte din voi care a devenit exact ca mama voastra, voi ati devenit exact ca mama voastra si acceptati ca toate emotiile intre voi si mama voastra sa fie eliberate. Aceasta inseamna cu adevarat iertare, asa ca nu exista nicio agatare de ceva, nicio manie, nicio durere, nicio tristete, ci doar ceva care exista, pur si simplu.

Urmatoarea energie este energia Iubirii. Cu siguranta ca tot ce a dorit mama voastra este sa iubiti si sa fiti iubiti. Deci, iubiti si fiti iubiti. Permiteti-i iubirii sa curga prin inima voastra, in inima mamei voastre si oriunde este nevoie, realizati o legatura profunda cu mama voastra si prin aceasta legatura va conectati la Mama Pamant. Coborati din ce in ce mai adanc in fiinta voastra… veti fi recunoscatori Divinului pentru miracol, pentru dar si pentru energia iubirii. Si, stiind ca acesta este un univers electronic [asa este in original], sunteti reflectia mamei voastre, pana la ultimul atom.

Urmatoarea energie este energia Abandonarii. Renuntati la toate acele energii care nu va permit sa va conectati cu mama voastra… mama este sursa hranei, a ingrijirii si a iubirii … a abundentei voastre. Asemenea unui copac cu radacinile infipte adanc in Mama Pamant, asa trebuie sa fiti si voi… inca o data, lasati ca sentimentele sa vina si sa plece, renuntati la toate acele comportamente, la toate acele emotii, la toate acele ganduri care va deconecteaza de mama voastra.

Urmatoarea energie este energia Recunostintei. Multumiti-i Divinului pentru miracol, pentru dar si pentru energia recunostintei. Permiteti-i recunostintei sa curga prin inima voastra, in inima mamei si umpleti-va de recunostinta. Multumiti-i mamei voastre pentru toate darurile pe care vi le-a oferit … si darurile pe care nu vi le-a dat … pentru absolut orice … umpleti-va cu recunostinta … permiteti-i recunostintei sa curga … deveniti asemenea unui burete care absoarbe recunostinta … primiti cu adevarat aceasta energie a recunostintei, a creatiei. Cu cat sunteti mai recunoscatori, cu atat veti primi mai mult … veti primi mai multe din partea mamei, o legatura mai profunda cu Mama Pamant, mai multa abundenta, mai multa iubire, mai multa bucurie si mai multa libertate.

Urmatoarea energie este energia Renuntarii la tot, a abandonarii. Multumiti-i Divinului pentru miracol si pentru darul acestei energii. Din nou, lasati ca aceasta energie sa curga prin inima voastra, in inima mamei si oriunde este nevoie sa fie … permiteti sa va umpleti cu iubire, cu iubire si abandonare. Elixirul vietii este reprezentat de gestul de a va abandona si a lasa totul sa plece … asa ca, indiferent ce nu mai functioneaza in viata voastra, lasati-l sa plece. .. este suta la suta sigur ca vine ceva mai bun … asa ca, lasati sa vina … Care este visul vostru? Lasati ca acest vis sa vina si sa ia locul acelui lucru pe care il lasati sa plece. Din nou, pe masura ce visul vostru apare, corpul va devine mai puternic … lasati sentimentele sa vina si lasati-le sa plece … lasati sentimentele sa vina si lasati-le sa plece…

Acum, imaginati-va ca sunteti in varful unei scari in spirala. Exista un semn in varful acestei scari si pe el sta scris: “Sunt foarte, foarte suparat pe Dumnezeu, nu-L voi ierta pe Dumnezeu”. Coborati treptele, coborati din ce in ce mai jos si mai jos si mai jos …

La baza scarii veti gasi un aspect al copilului vostru interior, copil care a fost foarte ranit si acest micut incearca sa indeparteze Divinul. Continuati sa coborati mai adanc si mai adanc si mai adanc, pana cand veti gasi acel aspect al copilului vostru interior. Ceea ce se intampla in copilaria noastra este ca ne fragmentam. Devenim fragmentati si ceea ce vrem sa facem acum este sa aducem acest copil inapoi, ca el sa devina parte din intreg … continuati sa coborati mai adanc si mai adanc si mai adanc pe aceste trepte, pana cand descoperiti acea parte a copilului. Daca doriti, ii puteti cere lui Kryon sa coboare aceste scari impreuna cu voi … lasati-l pe Kryon sa fie acolo cu voi si cu copilul vostru interior … lasati-l pe Kryon sa curga prin toate celulele si prin ADN-ul vostru, umpleti-va cu Kryon si cu iubire …

Odata ce va veti gasi micutul copilas la baza scarilor, lasati ca cele sapte energii vindecatoare ale lui Kryon sa patrunda; cele sapte energii magice vindecatoare ale lui Kryon … responsabilitatea, cererea iertarii, iertarea, iubirea, abandonarea, recunostinta … recunostinta pentru toate suferintele acestui copil, recunostinta pentru ca acest copil a trebuit sa fie ranit in acest fel, ca voi sa va traiti experienta.

Poate ca copilul este suparat pe Dumnezeu si poate ca el este suparat si pe voi … si e posibil ca, daca copilul este suparat pe voi, sa fiti si voi suparati pe copil … asa ca, permiteti-le acestor sapte energii magice vindecatoare ale lui Kryon sa rezolve toate aceste probleme … lasati ca sentimentele sa vina si sa plece … Daca copilul vostru este suparat pe voi iar voi sunteti suparat pe el, atunci exista o rezistenta si nu veti primi in aceasta viata ceea ce cautati cu adevarat. Asa ca, ingaduiti-le acestor sentimente sa vina si sa plece … In aceasta energie, vindecarea va merge mult mai usor.

Cand copilul vostru pare ca este iubit si in siguranta, atunci puteti sa-l lasati sa intre in inima voastra … lasati sentimentele sa vina si sa plece… lasati sentimentele sa vina si sa plece … sentimentele voastre sunt poarta de acces catre libertatea voastra … simtiti… apoi lasati ca ele sa plece pentru totdeauna …

Apoi, cand simtiti ca sunteti gata, intoarceti-va incet la starea de constienta treaza …

Kryon

admin

October 25th, 2013

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + fourteen =