Theta Healing

Ce este Theta Healing?

Tehnică antică de vindecare holistică, adusă în zilele noastre de o americancă nativ intuitivo-senzitivă, practicantă a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

Theta Healing ne învaţă să intrăm într-un stadiu meditativ de relaxare profundă, în care creierul emite  preponderent unde theta. Mai departe în relaxare, intri în misterios. Starea Theta, este starea unde activitatea creierului scade până aproape la momentul somnului, dar nu chiar. Theta este starea creierului unde magia se întamplă. Thetha aduce receptivitate crescută, flashuri ce se asemănă cu visele, înspiraţie şi amintiri de mult uitate. Theta poate aduce o stare profundă de meditaţie, o senzaţie de “plutire” datorată starii expansive, în Theta poţi simţii că mintea ta se expandează dincolo de graniţele corpului tău.
Theta este starea ce rezidă în subconştient. De asemenea, Theta are un rol important în programele de modificare a comportamentului şi este folosită ca tratament împotriva dependenţei de droguri sau alcool. Este o stare a învăţării supreme, a reprogramării propriei minţi, a amintirii viselor şi a auto-hipnotizării. Este unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora. Este cunoscută ca zona crepusculară, care în mod normal nu o putem experimenta decât vag atunci când ne trezim din adâncimile Delta (când ne trezim din somn sau când adormim).

În Theta, suntem într-un vis treaz, flashuri cu imagini vivide trec prin faţa ochilor minţii şi suntem receptivi la înformaţie mai mult decât suntem în starea noastră normală. Theta a fost îndentificată ca poarta către învăţare şi memorie. Meditaţia Theta creşte creativitatea şi puterea de a învăţa, reduce stresul, trezeşte întuiţia şi alte percepţii extra-senzoriale.

Undele Theta se întind între 4 şi 7 Hz.

Acest fapt, consimte conexiunea între respectiva persoana şi Energia Universală sau Sursa Creatoare, permiţându-i în acelaşi timp sa devina co-creator şi martor al unui proces de evoluţie şi  vindecare.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educaţie şi conştiinţă aplicată, pentru oamenii care sunt pregatiţi să evolueze şi să creeze schimbări pozitive în vieţile lor şi ale celor din jur.
Theta Healing lucrează pe toate nivelurile, încluzându-le pe cel fizic, pe cel emoţional, pe cel mental şi pe cel spiritual, curăţând obstacolele care te împiedică să-ţi atingi potenţialul maxim în viaţă.
Toate convingerile şi sentimentele tale îţi creează viaţa pe care o ai acum şi toate circumstanţele ei de zi cu zi. Când sinele tău autentic creează împlinire, egoul creează bariere. Convingerile şi sentimentele limitative din subconştient sunt responsabile de lipsa împlinirii şi a reuşitei din orice aspect al vieţii tale, încluzand: cariera, relaţii, finanţe, scopul vieţii, mediul familial şi sănătatea fizică.

Dacă eşti singur, obosit, bolnav sau simţi nevoia de a-i ajuta pe alţii, dacă îţi doreşti să îmbunătăţeşti această lume sau îţi doreşti răspunsuri, dacă vrei să-ţi foloseşti dreptul din naştere de a fi parte a tot ceea ce există, dacă vrei sa te conectezi cu divinitatea şi dacă îţi doreşti realizări şi rezultate, Theta Healing este pentru tine.

Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnică de a te vindeca şi de a-ţi schimba convingerile, aşa cum îţi dictează conştiinţa.

Theta Healing îţi permite să identifici rapid blocajele adânci şi să reprogramezi mintea. În loc să te învârţi în cerc ASTEPTÂND ceva, învaţă-ţi subconştientul ce înseamnă să AI acel lucru – şi atrage acea energie în viata ta!

În căutarea de ajutor pentru a rezolva dureri fizice şi emoţionale poate ţi s-a părut drumul dificil şi fără sfârşit. Dacă ai căutat ajutor şi raspunsuri ani de-a rândul sau doar azi pentru prima dată ai înfruntat o anumită provocare, să şti că ai găsit soluţia. Poate te întrebi cum e posibil?
Raspunsul e simplu şi concis :
Dumnezeu face totul poşibil
Prin tehnica simplă numită THETA HEALING, tu şi cei dragi ţie puteţi să experimentaţi o vindecare instantanee.
Theta Healing poate fi descrisa simplu ca un miracol ce poate fi atins în viaţa ta.
În Theta Healing punem la treabă intuiţia noastră naturală încrezându-ne în Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, pentru că aceasta face “treaba”. Prin schimbarea undelor ciclice ajungând în stadiul Theta, poti efectiv sa vezi cum Dumnezeu creează vindecări înstantanee emotionale şi psihice.
Pentru faptul că Theta Healing se învaţă bazându-se pe Iubirea Necondiţionată de Dumnezeu, o vei simţi de fiecare dată mai naturală, în timp ce o înveţi şi faci experienţe pe tine. Învăţând această tehnică vei putea vedea cum toţi avem abilităţi intuitive şi că acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecări fizice şi emoţionale instantanee.
Te vei ajuta atât pe tine însuţi cât şi prietenii şi rudele folosind acest procedeu fenomenal. E îmbucurător faptul că această tehnică este pentru toţi.
Theta Healing a ajutat deja mii de persoane în toată lumea, indiferent de vârstă, sex, religie, rasă. Când înveţi acest proces simplu vei întelege importanţa de a divulga această cunoaştere. Te vei vedea ca un instrument în mâinile lui Dumnezeu şi vei fi un mijloc de schimbare a multor vieţi.
Mulţi dintre noi, adesea, trebuie să înfruntăm provocări în propriile noastre vieţi şi unii dintre noi trebuie să înfrunte în fiecare zi conflicte emoţionale, alţii au permanente limitări fizice, iar alţii au din amândouă, şi provocări emotionale şi şi fizice.
Îndiferent de cât sunt de mari sau de mici aceste provocări putem spune cu certitudine: calitatea vieţii noastre nu doar se poate îmbunătăţii, ci ar trebui să fie mult mai placută!
Folosindu-ne de conexiunea cu Dumnezeu pe care noi toţi o avem, putem conştientiza oportunitatea de a alina şi chiar a înlătura aceste neajunsuri din viaţa noastră. Cel mai bun mod pentru a îmbunătăţi viaţa ta este această tehnică unică şi nedepaşită până acum, numită Theta Healing.

Daca doresti sa participi la crearea vietii tale, fa cunostiinta cu aceasta modalitate de a cunoaste universul care este constiinta ta, si participa la seminariile sustinute in CLUJ – NAPOCA DE DR. MIRCEA IOAN POPA .

Pentru informatii suplimentare apelati la Ing. Camelia Elisabeta Hirlea, coordonatorul si organizatorul acestor evenimente in orasul dumneavoastea.

Pune tu datele tale de contact.

admin

October 25th, 2013

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 16 =