Consultatii si Tratamente Theta Healing

Care este scopul tau in viata?

Care este scopul tau in viata?

Nodurile lunare
In astrologie,scopul vietii noastre este codificat in nodurile lunare,nodul sud si nodul nord.
Nodul sud reprezinta lectiile pe care le-am invatat si abilitatile naturale,darurile tale,iar nodul nord este directia spre care trebuie sa mergem.
Nodurile lunare ne ajuta sa raspundem la intrebarile :ce ar trebui sa fac cu viata mea?De ce sunt aici si care este misiunea mea?

Nodurile lunare pe axa berbec -balanta

Berbecul si balanta sunt semnele care vorbesc despre  individualitate/ relație.

Dacă te-ai născut cu un nodul nord in  berbec sau cu un nod nord balanță, calea ta in viață implică echilibrarea dintre sine și ceilalți. Tema  eu versus noi rulează pe tot parcursul vieții.Va miscati pe o axa in care se cere sa  echilibrați  nevoile voastre și cele ale altora. Puteti sa alegeti sa mergeti in directia autonomiei dvs. sau varianta in care castigati cu ajutorul relatiilor.

Cei cu nodul nord in berbec  si nodul sud in balanta au pus in viata lor trecuta accentul pe casatorie si au lucrat in parteneriate de succes.Vin aceasta viata cu abilitati de relationare avansate ,insa exista riscul sa faca multe compromisuri,in detrimentul propriei identitati .Cei cu nodul nord in berbec au nevoie sa dezvolte puterea interioara si sa se bazeze pe ei insisi.Ei pot sa preia roluri de conducere si acolo pot sa foloseasca darurile lor naturale de diplomatie si compasiune.

Furia poate sa fie o problema in aceasta viata pentru cei cu nodul nord in berbec,deoarece intr-o viata anterioara nu au avut ocazia sa-si exprime nemultumirea.

Ce trebuie sa faci daca ai nodul nord in berbec?

Fiti lider!Fiti o stea!Prioritizati propriile scopuri,riscati si invatati sa exprimati furia intr-o maniera sanatoasa.

Ce nu ar trebui sa faci daca ai nodul nord in berbec:

Sa nu te ascunzi intr-un parteneriat si sa eviti provocarile de frica stricarii armoniei interioare,punand pe altii pe primul loc.Acest lucru iti poate aduce manifestari pasiv-agresive sau codependenta.

Ai nodul nord in berbec daca te-ai nascut in perioadele:
27 ianuarie 1949 – 26 iulie 1950                                  20 august 1967 – 19 aprilie 1969                7 aprilie 1986 – 2 decembrie 1987                    27 decembrie 2004 – 22 iunie 2006                           18 iulie 2023 – 11 ianuarie 2025

Nodul nord in balanta ,nativul este foarte independent ,liber si nu da socoteala nimanui.In aceasta viata ei trebuie sa invete cum sa se comporte in casatorie , sa imparta,compromisul si diplomatia.Ei sunt fericiti in parteneriate in care este respectata independenta partenerilor.

Asa da:

Bucurati-va de parteneriate!Incurajati cooperarea,compromisul si angajamentul,generozitatea si rabdarea ,facand sacrificii spre binele grupului.

Asa nu:

Sa nu actionezi fara sa iei considerare consecintele,sa te lupti,sa te bazezi prea mult pe tine!

Ai nodul nord in berbec daca te-ai nascut in perioadele:

17 iunie-15 decembrie                                              8 ianuarie 1977-5 iulie 1978                                            1 august 1995-25 ianuarie 1997

19 februarie 2014-11 noiembrie 2015                    15 octombrie 2032-22 mai 20132

 Va urma!

Gabriela Bumbac

July 1st, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =