Psihologie

ABUNDENȚĂ ȘI PROSPERITATE

ABUNDENȚĂ ȘI PROSPERITATE

tratamentABUNDENȚĂ ȘI PROSPERITATE

Noi putem trai pasiv, asteptand ca lucrurile sa se intample sau sa mearga mai bine sau activ, folosindu-ne abilitatile de manifestare, pentru a crea realitatea pe care o dorim in urmatorul moment, necontand ce pare sa se intample in acest moment.
Viata noastra poate fi una a abundentei active, unde ne alfam intr-o constanta stare de primire fara efort a miracolelor de zi cu zi sau o abundenta pasiva, unde se pare ca primim ceea ce dorim, dupa o mare dificultate, in ultimul minut, primind mai mult din ceea ce nu dorim sau deloc. Alegerea abundentei pasive sau active este a noastra si rezultatele alegerilor noastre vor fi reflectate in realitatea noastra. Cuvantul abundenta ne aduce imediat in minte banii si a avea tot ceea ce ne dorim(chiar sia cele lucruri pe care le credem imposibile). Daca am avea abundenta, nu am avea o gramada de bani si toata lipsa noastra curenta ar fi inlocuita
cu lucrui care ne aduc bucurie? Abundenta exista in toate lucrurile – si in ceea ce ne dorim si in ceea ce nu ne dorim. Nu putem judeca abundenta, deoarece acesta este un principiu universal. Daca nu avem bani, atunci avem o abundenta de lipsa. Daca santem nefericiti, atunci avemn o abundenta de tristete. Vietile noastre reflecta abundenta pe care am creat-o in fiecare moment si noi avem abundenta in tot, inclusiv in probleme si haos. Daca aceasta este starea realitatii noastre, atunci o manifestam prin credintele care au creat acele lucruri. Legeauniversala nu judeca intre creatia constienta si cea inconstienta, ci aceasta raspunde pur si simplula energia si intentia noastra.Cand ne angajam in abundenta activa, noi folosim puterea gandurilor noastre pentru a ne concentra constant pe ceea ce dorim in vietile noastre. Si nu conteaza cum arata realitatea noastra in prezent, noi stim ca aceasta poate fi schimbata. Pentru a crea abundenta in ceea ce noi gandim ca sant lucruri “bune” , trebuie sa fim activi in proces si aceasta include a fi dornici sa avem incredere si credinta, in timp ce ne concentram pe ceea ce dorim sau pasim prin usile care se deschid pentru noi. Fiind pasivi in proces, asteptand ca lucrurile “bune” sa se intample, vom aduce rezultate variabile, care poate nu sant exact ceea ce dorim. In aceasta saptamana, luati in considerare felul de abundenta pe care il aveti in viata voastra chiar acum. Daca este pace, bucurie si iubire neconditionata este minunat.Daca nu, care este intentia voastra pentru viata voastra si ce faceti pentru a deveni un participant activ in procesul crearii abundentei? Amintiti-va ca abundenta nu inseamna numai bani, ci inseamna a fi in curgerea a toate : bucurie, pace, iubire si alte lucruri minunate, implinind lucruri pe care le doriti in viata voastra.
Trebuie sa fim participanti activi in procesul abundentei, pentru a o manifesta in viata noastra, ceea ce inseamna concentrarea intentiei noastre pe ceea ce dorim si inaintand, fara frica, prin usile care se deschid pentru noi. Practicati abundenta activa si veti manifesta miracolele pe care le meritati si doriti.

PROSPERITATEA ACTIVA

Nivelul prosperitatii noastre reflecta abundenta pe care o primim, deoarece acestea sant legate. Abundenta este o stare a fiintei care determina ceea ce vom primi si apoi prosperam in orice nivel si tip de abundenta cream. Din punct de vedere al abundentei, noi santem intotdeauna prosperi, dar asta nu inseamna ca avem tot ce ne dorim. Odata cu abundenta, ne stabilim intentia, cu prosperitatea, primim abundenta legata de intentia noastra. Legea prosperitatii este non-judecabila si ne-emotionala, aceasta raspunde pur si simplu la gandurile, energia si cuvintele noastre. Noi santem intotdeauna intr-o stare de prosperitate, primin rezultatele gandurilor si cuvintelor noastre, in fiecare zi. Si putem invata sa folosim legea prosperitatii pentru a crea viata viselor noastre, odata ce intelegem ca aceasta raspunde doar la ceea ce santem, activ sau pasiv, creand. Cand noi prosperam, primim mai mult din ceva. De altfel, noi legam prosperitatea de bogatie, dar aceasta nu are nimic de a face cu banii. Pentru a utiliza cele mai bune aspecte ale prosperitatii , trebuie sa ne conectam cu credinta ca meritam sa avem ceea ce dorim pentru noi.
Universul nu ne spune niciodata ca nu putem avea ceva, dar nu ne poate da mai mult decat ii cerem sau mai mult decat credem ca meritam. Nu conteaza cat de multa abundenta intentionam, caci credintele, gandurile, cuvintele si actiunile noastre stabilesc bariera pentru ceea ce va face parte din realitatea noastra sau nu. Si noi vom prospera in indiferent ce primim, ceea ce poate diminua mult din lucrurile pe care le dorim.Noi putem fi activ prosperi, asigurandu-ne ca primim ceea ce dorim sau prosperi pasiv, gandindu-ne ca , deoarece nu avem iubire, bucurie, binecuvantari financiare sau pacea pe care le dorim santem saraci, nu meritam sau santem fara speranta. Atunci ne simtim fara puterea de a face schimbarile care ne-ar permite noi nivele ale prosperitatii. Cateva feluri de prosperitate , cum ar fi lipsa, ne fac sa ne simtim neconfortabili. Alte feluri de prosperitate , cum ar fi abundenta financiara, ne fac fericiti. Curgerea prosperitatii este dinamica si fluida , dar aceasta depinde deasemenea de abilitatea noastra de a sta in acea curgere si de a nu ne limita, sabota sau a o bloca. Nivelul nostru de prosperitate, depinde de intentia noastra pentru abundenta. Noi abordam prosperitatea din punctul de vedere al lipsei, dar este vorba despre a privi la felul de prosperitate pe care il cream. Cand incepem sa intelegem ca intotdeauna avem prosperitate, ne putem concentra apoi pe ceea ce cream, nivelul la care dorim sa fie si schimbarea intentiilor, gandurilor si credintelor abundentei , care ne vor permite ca noi nivele ale prosperitatii sa curga catre noi. Cand dorim sa schimbam felul de prosperitate pe care il primim, trebuie sa fim dornici sa renuntam la ceea ce nu mai avem nevoie sau nu dorim. La ce ganduri, credinte, sentimente sau judecati despre noi insine si despre altii putem renunta, pentru a schimba felul de prosperitate pe care il primim? Deveniti prosperi activ si veti vedea schimbarile manifestandu-se in viata voastra si creand prosperitatea pe care o doriti.

 

admin

January 6th, 2014

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − five =